Cum să faci bani adevărați fără să fii angajat – 6 stâlpi ai eliberării tale financiare

A venit în sfârșit vremea să fac un lucru pe care mi-l doresc de mult timp.

A venit vremea să îți arăt pașii exacți de care ai nevoie pentru a face bani în cu totul alt fel decât ai crezut că se fac banii până acum.

Ştiu că e greu să scapi de programarea socială, de mirajul unei slujbe cu venit sigur, de învăţămintele „binevoitorilor” lipsiţi ei înşişi de rezultate, însă azi ai o şansă de a-ţi schimba stilul de viaţă într-unul la care poate acum doar visezi.

Intrăm într-o nouă economie în care regulile de acum 3-5-10-50 de ani nu se mai aplică.

Rămân principiile universale de succes şi prosperitate şi … atât.

Ne aflăm în vestul sălbatic al unei noi economii pe internet. Dacă ar fi o țară, internetul ar avea a cincea economie a lumii, iar în scurt timp va deveni prima.

Locul tău în această economie care este? Probabil nici nu ştii care e treaba cu vechea economie. Asta nu e problemă pentru că nici eu nu ştiu. Nu sunt economist. Sunt doar un om care are o pasiune şi a găsit secretul de a se trezi dimineaţa cu bucuria că ziua îi aparţine în totalitate, face aproape doar ce îi place şi câştigă bani destui din pasiunea lui încât să poată creşte rapid pe toate planurile.

Azi vei afla o parte din povestea mea şi a celor care, la fel ca mine, şi-au descoperit pasiunea şi fac bani din asta nu doar ca să nu mai lucreze niciodată pentru un şef, dar pentru a-şi construi o afacere şi chiar un imperiu online.

Ești la doar 6 pași distanță de a face și tu acest lucru. 

Foarte mulți oameni care sunt la început în acest domeniu fac 2 greșeli URIAȘE.

1. Vor să sară peste primii pași

2. Încearcă să facă bani online în feluri care doar le toaca timpul, banii, energia și nu aduc rezultate.

Acestea două trebuie rezolvate prima dată.

1. Începe cu mintea de începător. Dacă îţi ofer puterea exemplului meu şi îţi spun că vând între 500 şi 1000 de cărţi la o lansare, că am vândut peste 5000 de cărţi în ultimii 2 ani, că am sute de oameni la cursurile mele online şi la evenimentele ce le organizez, că am un sistem care mă ajută să automatizez multe procese şi platformele pe care le folosesc și îmi oferă libertate totală de mişcare, nu ai să înţelegi probabil mare lucru. Şi asta e greşeala pe care o fac mulţi la început de drum. Vor să facă ce face omul cu rezultate ACUM. Dar ce ar trebui să facă un începător e să se uite la ce făcea omul care are rezultate LA ÎNCEPUT.

Logic până acum? Am sa îți spun toți pașii pe care eu și toți cei care fac bani din pasiunea lor i-au făcut LA ÎNCEPUT astfel încât să știi cum să începi.

2. E plin internetul cu „fă bani pe net”. 95% sunt niște idioțenii. Să dai click-uri pe tot felul de chestii, să completezi formulare sau chiar multe din lucrurile care în unele cazuri ar merge, cum ar fi să ai un blog și să pui reclame pe el cu Google Ads. Acestea sunt lucrurile care îți pierd vremea și te opresc să faci ADEVĂRATELE lucruri care funcționează și îți schimbă viața financiară.

Scopul tău nu e să faci 100 de euro pe internet.

Scopul tău este să ai venituri constante făcând ceea ce te pasionează și să ai un stil de viață nou în care ai timp de tine, de familie și cei dragi, de hobby-urile tale și mai ales ai bani să întreții un nou stil de viață. 

Bun. Acum că am lămurit aceste lucruri, hai să vedem care este calea potrivită pentru tine și noul tău stil de viață.

1. Vocație/pasiune/talent

2. Marketing

3. Platformă

4. Audiență

5. Produse și servicii

6. Management

Aceştia sunt cei 6 stâlpi pe care se va baza noua ta viaţă. În noua ta viaţă vei schimba totul – felul în care te trezeşti dimineaţa, felul în care mănânci, felul în care ai grijă de sănătatea ta, felul în care tratezi oamenii din jur, felul în care faci bani şi câţi anume faci, felul în care iubeşti. Cu alte cuvinte, vei avea un nou stil de viaţă.

Hai să disecăm modelul pe care îl am pentru tine şi să vezi că e mult mai uşor decât crezi să începi să faci bani mult mai mulţi într-un mod mult mai plăcut în timp ce te poţi bucura de o nouă viaţă pe toate planurile.

1. Vocație/pasiune/talent

Primul stâlp începe cu un lucru pe care ar trebui să îl învăţăm încă din primii ani de şcoală, însă programarea socială cu părinţii, profesorii, sistemul de învăţământ şi mass-media nu vor oameni de succes, liberi financiar şi care au un stil de viaţă fain. Pentru că aceşti oameni nu vor mai accepta niciodată să fie sclavi obedienţi care să lucreze multe ore pe bani puţini şi să îşi vândă sufletul pentru nimic.

Ceea ce auzi la şcoală e că nu poţi face bani din ce îţi place şi că ai nevoie de o slujbă şi apoi în timpul rămas poţi face ce îţi place.

Asta e cea mai mare minciună care poată fi demontată instant. Care sunt oamenii pe care îi admiri, de la celebrităţi până la oameni de rând care au succes şi îi poţi găsi pe internet? Sunt exact oamenii cei mai pasionaţi, oamenii ce şi-au descoperit talentul şi vocaţia şi le trăiesc din plin. Cei mai bogaţi oameni din lume sunt oamenii care fac cu pasiune ceea ce fac. Citeşte biografiile oamenilor ce au afaceri de succes şi vei găsi acest element comun la toţi.

PASIUNEA. VOCAȚIA. TALENTUL VALORIFICAT. 

În vechea educație erai învățat să asculți de autoritate ca să poți executa ordinele în fabrică sau la birou. În noua educație vei învăța că focul tău interior, pasiunea ta, sunt cea mai mare comoară pe care o ai la dispoziție și noul tău stil de viață cu asta începe.

Mentalitatea și atitudinea noastră au fost batjocorite și otrăvite de modele învechite care nu mai sunt de mult modele de succes. Ele încă sunt prezente pentru victimele lor inconștiente. Dacă citești aceste rânduri nu am să permit să mai fii o victimă inconștientă.

Pentru atitudinea și mentalitatea ta îți recomand 2 cărți excelente traduse și în limba română și câteva articole scrise de mine.

 – Secretele minții de milionar de Harv. T Eker (pentru rezumat apasă AICI )

Triburi de Seth Godin (pentru rezumat apasă AICI și AICI)

Aceste două cărți te vor ajuta să îți vindeci mentalitatea și atitudinea distruse de oameni lipsiți de rezultate care ți-au băgat prostii în cap.

Pe lângă asta, îți mai recomand trei articole scrise de mine exact pe această temă:

Descoperă-ți vocația și nu mai lucra niciodată pentru alții.

Te-ai săturat să plângi de sărăcie? 

Cum sa faci bani din talentele tale innascute .

Te-ai născut cu o combinaţie de trăsături de personaliatate care te fac o persoană unică. Ai nu unul, ci mai multe talente. Descoperă-le. Apoi antrenează-te şi transformă talentul în abilităţi. Devino foarte bun în acel domeniu de care eşti pasionat. Devino expert. Devino liderul unui trib care are nevoie de tine şi de experienţa şi expertiza ta.

Există un domeniu în care ai putea să străluceşti, să excelezi. Află care e pentru că este comoara ta care îţi va aduce foarte mulţi bani fără ca măcar să te concentrezi pe făcut bani. Banii sunt un efect secundar al acţiunilor tale şi a ceea ce eşti tu ca persoană. Nivelul tău de dezvoltare personală determină câţi bani faci.

Câţi bani faci?

Foarte bine. Acum e timpul să începi să faci de x3, x5, x10 ori mai mulţi.

Acest prim stâlp este extrem de important. Restul devine foarte simplu, doar paşi ce trebuie făcuţi, majoritatea tehnici. Tu află-ţi pasiunea şi talentul şi devino bun în domeniul ce ţi-l alegi. Restul se rezolvă uşor.

2. Marketing

Al doilea pas va face diferenţa între a fi un expert sărac şi unul bogat. Avem oameni care au o pasiune nebună, care sunt chiar foarte buni în ce fac, experţi însă săraci lipiţi. Un profesor univesitar, un om de ştiinţă – tobă de carte, dar cu vântul care le bate în buzunare.

De ce?

Pentru că sunt prea aroganţi în primul rând. Îşi imaginează că dacă sunt experţi în domeniul lor nu e responsabilitatea lor să transmită mesajul lor către lume – să îşi spună povestea, să îşi vândă produsele şi serviciile. Multor experţi le e frică să vândă. Vânzările şi marketing-ul li se par activităţi second hand, însă ce ei nu ştiu e că facem marketing de dimineaţa până seara. Când deschidem gura vindem o idee sau o poveste. Prin comportamentul nostru ne vindem pe noi. Totul este marketing, însă dacă nu ştii cum să faci marketing cel mai probabil îl faci greşit.

Nimeni nu scapă de marketing. Fie că îl practicăm noi, fie că alţii îl practică asupra noastră, dar cel mai des e reciproc. Când înţelegi şi accepţi asta, când începi să înveţi un pic marketing îl îndrăgeşti instant. Îţi dai seama că nu e sperietoare, ci dimpotrivă! – este aliatul tău cel mai de preţ pentru tot restul vieţii.

Marketing-ul te ajută să iei comoara din tine, talentul, vocația și abilitățile și să le prezinți lumii întregi. Prin marketing se scoate comoara din noi la suprafață.

Hai să vedem acum componentele esențiale ale marketing-ului.

a) Nișele și subnișele. Pentru a asigura un succes mare și rapid, tot ce trebuie să faci este să găsești o subnișă profitabilă.  Ce înseamnă asta?

Nişele sunt domeniile în care oameni au probleme şi dureri, au visuri, scopuri şi aspiraţii pentru care vor rezolvări şi soluţii. Între ele eşti tu şi expertiza ta, talentul tău, pasiunea ta.

Cu cât e durerea şi problema sau dorinţa mai mare, cu atât oamenii sunt dispuşi să plătească mai repede şi mai mult.

Există 3 nişe în care aproape că nu ai cum să eşuezi.

Sănătate. Iubire. Bani.

Acestea sunt nișe mari și imaginează-ți viața ta sau a oricărui om fără una din ele sau fără toate trei. Ai plăti bani dacă ai ști că poți avea una din cele 3 rezolvate așa cum îți dorești? Eu sunt sigur că da. Orice om ar plăti, doar să existe soluția.

Acum, fiecare din aceste nișe mari se împarte în subnișe. Aici e secretul. Cu cât vorbeşti mai generalizat, cu atât ai şanse mai mici să faci bani. Lumea nu dă bani pe lucruri generalizate. Eu dacă vreau să îmi rezolv o durere de cap, nu mă duc la cineva să îmi povestească despre Hipocrate şi istoria medicinei, ci mă duc la cineva care îmi dă o pastilă de cap şi care apoi îmi spune care e cauza ca să o elimin.

În nişa de sănătate, avem nişa de alimentaţie. În nişa de alimentaţie avem subnișa de alimentaţie vegetariană. Iar în subnișa de alimentaţie vegetariană avem subnișa de alimentaţie vegetariană fără mâncare gătită la foc ce se cheamă raw vegan.

Şi poate te gândeşti cum poţi să faci bani cu asta?

Păi să lăsăm exemplele să vorbească. Există o femeie ce are o pasiune pentru alimentaţia raw vegan. Şi a făcut câţiva din paşii pe care eu îi enumăr aici. A făcut O MICĂ PARTE din paşii pe care eu îi enumăr aici.

Numele ei este Ligia Pop. Mergi pe blog-ul ei şi vezi ce vinde la magazin. Vei vedea cum se fac bani din pasiunea ta pentru alimentaţie raw vegan.

Blog-ul Ligiei Pop 

Nu o cunosc personal şi probabil nici ea pe mine. O urmăresc pentru că îmi place subiectul şi ţi-l pot da ca exemplu. Dacă ar aplica tot ce îţi voi spune eu aici probabil ar avea venituri de 10 ori mai mari până la sfârşitul acestui an. Dar e foarte bine ce a făcut până acum. E un exemplu pentru noi toţi despre cum se găseşte o subnișă şi cum se face bani dintr-o pasiune.

Dacă vocația, pasiunea noastră, reprezintă comoara interioară atunci subnișa reprezintă comoara exterioară. 

b) Copywriting-ul

Copywriting-ul este o ramură a marketing-ului care ne ajută enorm să ne diferenţiem de concurenţă şi în ochii celui care ne citeşte şi urmăreşte, cel care va plăti pentru ceea ce avem noi de oferit. Copywriting-ul te învaţă să vorbeşti pe limba omului ce vrea soluţii şi rezolvări.

Principalele obiective ale copywrting-ului sunt să găsească cuvintele potrivite pentru titlu pentru început – titlul de carte, titlul de produs, titlul de articol, titlul de e-mail, titlu de blog, titlul de material video.

Oamenii când navighează pe internet prima oară se uită la titlu. Dacă sună interesant poate dau click şi merg mai departe. Dacă nu, ai dispărut din raza lor vizuală. Titlul este cel mai important lucru în tot ceea ce faci pe internet. Chiar şi când îţi inviţi prietenii să se uite la un video haios de pe net, dacă nu ai titlul bun probabil nu se vor uita pentru că au ceva mai important de făcut.

Imaginează-ți cât de important e titlul când vrei ca cineva sa îți cumpere ceva.  

Copywriting-ul se ocupă apoi de subtitlu, apoi de conţinut. Beneficiile emoţionale sunt ciocanul şi nicovala unui copywriter. Dacă vreau să am succes pe internet în sensul larg al cuvântului, e foarte important să îi pot explica omului ce anume îi ofer. Dacă îţi spun că te ajut să faci bani poate fi interesant pentru tine. Dacă în schimb ai o familie care îţi reproşează că nu mai petreci timp acasă cu ei, iar eu îţi spun că te voi ajuta să faci bani astfel încât să îţi permiţi să petreci zilnic timp cu familia, ţi-am atras atenţia?

Pun pariu că da!

Asta face un copywriter. Află care sunt nevoile omului și învață să comunice ca un expert atunci când vorbește despre ce are de oferit.

c) Conținutul

Acesta este lucrul principal pe care tu îl ai de oferit online. Conţinutul îl reprezintă articole scrise, mp3 sau video. Conţinutul îl reprezintă produsele tale sau abilităţile şi serviciile tale. Tot ce ai de oferit se numeşte CONŢINUT.

Iar pe internet, conţinutul este regele.

Dacă faci totul perfect dar conținutul tău e slab sau mediocru, vei muri pe internet. 

Dacă nu faci nimic altceva decât un conținut extraordinar de bun, vei ajunge bogat și faimos. 

Să zicem că vreau sfaturi despre cum să îmi repar relaţia de cuplu care e pe moarte.

Cumpăr două produse diferite: să zicem o carte şi un curs care au un marketing excelent, promit marea cu sarea şi că îmi vor schimba viaţa însă, după ce le cumpăr, văd că ele nu mă ajută foarte mult.

Apoi din întâmplare ajung la o persoană care oferă un pdf gratis despre cum să îmi rezolv problemele în relaţii şi chiar funcţionează. Apoi cumpăr şi o carte care mă ajută să fiu din nou fericit în relaţia mea sau mă ajută să îmi fac altă relaţie mult mai bună.

Voi spune tuturor celor pe care îi cunosc despre acest expert care m-a ajutat. Voi posta despre el pe Facebook şi, dacă am un blog, voi menţiona şi acolo despre el. De asemenea, voi spune că am fost dezamăgit de primii doi experţi care mi-au luat banii dar nu mi-au dat ce au promis.

La fel vor face alte mii de oameni de pe internet.

Ghici ce se întâmplă cu cei care au un marketing beton, dar conţinut slab? Exact! VOR DISPĂREA!

Ce se întâmplă cu cel care are conţinut excelent, care aduce valoare şi schimbă vieţi? VA PROSPERA!

Ideal este să ai conţinut super valoros pe subnișa ta şi un marketing la fel de bun ca şi conţinutul.

Dar conținutul e cel care va face diferența la sfârșit. Se spune că marketing-ul unui produs este ÎNSĂȘI PRODUSUL RESPECTIV. Adică acest conținut. Ai un conținut bun, lumea e a ta.

Gândește-te că tot ce găsești pe internet este conținut – filme, muzică, articole, sfaturi, cărți, oameni care cântă, oameni care dau soluții, oameni care ne distrează. Totul este conținut și conținutul cel mai bun ia premiul de fiecare dată.

Adi Soare a scris pe blog-ul lui câteva articole despre oameni care fac bani pe internet din pasiunea lor. Aparent nu au nimic în comun – un turist, un scriitor, un magician, un pianist, un regizor, un cunoscător de vinuri.

În realitate, au în comun un singur lucru: CONȚINUT EXTRAORDINAR: Cum să faci bani din pasiunea ta cu un conținut foarte bun

d) Traficul

Traficul pe internet este un alt aspect extrem de important pentru succesul tău. Dacă ai făcut paşii de mai sus vei avea trafic, adică oameni care vor veni să îţi vadă conţinutul.

Sursa principală de trafic este Google, iar Google este inteligent pentru că oamenii de la Google sunt inteligenţi.

Google ştie să se uite prin conţinutul tău şi să spună celor care caută pe Google dacă ceea ce oferi e bun pentru ei sau nu.

Conținutul e regele (Content is king) a zis Bill Gates în 1996. A fost un profet pentru că a prevăzut viitorul. Cu cât ai un conținut mai bun, cu atât mai multă lume te va vizita. Punct.

Evident există multe alte surse de trafic:

– Facebook

– Youtube

– să pui conţinut în locuri care îţi pot trimite vizitatori

– să dai soluţii şi sfaturi pe forum-uri sau alte blog-uri şi să oferi link spre conţinutul tău

– să plăteşti pentru reclamă

– să faci parteneriate şi schimb de link-uri

– şi multe altele despre care discutăm în zilele ce vin

Traficul este pentru afacerea ta online ceea ce este sângele pentru organismul tău – este cel care îţi dă viaţă.

e) Conversia

Mulți începători sar în sus de bucurie când au trafic. Experții știu că traficul e doar primul pas pentru succes.

După ce ai oameni care vin să îți vadă conținutul va trebui să îi convertești. 

Din vizitatori, e important să îi convertești în înscriși sau abonați la conținutul tău. Să le iei măcar e-mail-ul și să găsești o modalitate să îi faci să revină atunci când ai conținut nou. Dacă lași vizitatorii să vină și să plece fără să faci nimic, s-ar putea să nu mai revină niciodată. Internetul e mare și atenția pe care o avem e puțină. Dacă nu mi-ai atras atenția, m-ai pierdut. Probabil mâine voi uita de blog-ul tău.

Apoi, după ce te-am convertit din vizitator în înscris, vreau să te convertesc într-un fan. Vreau să îți placă ce îți ofer, să revii cu plăcere ți să recomanzi conținutul meu și altora.

Apoi, după ce ți-am câștigat încrederea, vreau să ducem relația noastră la următorul nivel și vreau să devii clientul meu. 

Dacă crezi că merită, după tot conținutul gratuit ce l-ai primit de la mine, poate vei dori conținut pentru care să plătești – un conținut și mai valoros decât cel gratuit.

Apoi, după ce te-am convertit în client vreau să te convertesc în evenghelist. 

După ce ți-am oferit maxim de valoare posibil și am contribuit la calitatea vieții tale, vreau să propovăduiești despre conținutul meu tuturor celor pe care îi vei întâlni în această viață.

Mă gândesc câți evengheliști are Harry Potter care a vândut conținut de 15 MILIARDE de dolari. Autoarea, J.K. Rowling, era șomeră și în casă era prea frig așa că scria prin cafenele.

Citește povetestea ei aici: J.K Rowling

Drumul conversiei este următorul:

Vizitator – înscris – fan – client – evanghelist.

Și aici conținutul tău va fi decisiv. Pe cât de bun e el, împreună cu marketing-ul vor decide cât de bine reușești să convertești vizitatorii tăi în categoriile de mai sus.

3. Platforma

Platforma este un cuvânt pretenţios pentru locul unde îţi vei pune conţinutul pe internet.

Conţinutul gratuit şi cel plătit.

Sunt oameni care fac bani, în România, doar cu un cont de Facebook..

De asemenea, ştiu oameni care se folosesc de majoritatea platformelor existente.

a) Blog-ul este îmbinarea perfectă între simplitatea folosirii și potențialul de a crește și a face bani pe internet.

Există sute de mii şi milioane de blog-uri care produc bani azi pe internet.

Este uşor de folosit, poţi posta materiale scrise, audio sau video şi poţi începe să pui conţinut de calitate în 5 minute de acum.

Uite aici un material de la prietenul meu Răzvan Stan despre cum să îţi faci un blog GRATUIT chiar acum (și tocmai ți-am dat exemplu de ce înseamnă conținut de calitate):

Cum să îți faci blog gratuit fară să ai nevoie de programator (iar ăsta e exemplu de titlu făcut folosind copywriting. Are în vedere nevoia oamenilor de a face un blog fără cunoștințe tehnice).

Totuși, dacă vrei la modul cel mai serios să faci bani online, îți recomand să investești o sumă minimă pentru a face un blog serios, plătit (costă totul cât o ieșire în club în weekend).

b) Facebook

Vrei ca mesajul şi conţinutul tău să ajungă la oameni? Pe Facebook e cel mai uşor să faci lucrul acesta.

Există o întreagă educaţie gratuită despre marketing-ul pe Facebook. Foloseşte-te de Google şi învaţă să foloseşti Facebook în avantajul tău.

c) Youtube

A fost cumpărat de Google și este al doilea motor de căutare din lume după… Google.

Poți pune conținutul tău video gratuit, poți pune un titlu bun, o descriere și cuvinte cheie și conținutul tău minunat este gata să fie devorat de întreaga planetă.

Oameni geniali care fac O CĂRUȚĂ DE BANI DOAR PRIN YOUTUBE?

Pe blog-ul lui Adi Soare găsim exemple și pași despre cum se fac bani cu Youtube: http://www.succesdublu.ro/cum-sa-faci-bani-din-pasiunea-ta-devin-graham/

d) Skype

Ce îmi place până acum e că toate uneltele pe care ți le zic pentru conținutul tău minunat sunt GRATUITE.

NU ÎȚI TREBUIE BANI. 

Ce îți trebuie e vocația ta, pasiunea ta, abilitățile tale și un minim de cunoștințe pe care le ai acum de la mine dacă nu le aveai deja.

Fă un conținut extraordinar și vei domina internetul.

Skype este o unealtă gratuită și știu foarte mulți experți care oferă lecții, sfaturi, coaching și chiar terapie psihologică. Îți trebuie căști cu microfon și un cont gratuit la www.skype.com și… gata! – poți face bani oferind clienților consultații, lectți sau coaching, iar ei îți pun banii într-un cont. Nu mai ești limitat de un sediu fizic și de o locație geografică. Ești psiholog din Iași? Nicio problemă! Poți să oferi consultații celor din București prin Skype.

e) E-mail marketing

Dacă ar veni acum hoţii şi ar spune „Îţi luăm tot ce ai scris aici, dar eşti băiat fain aşa că te lăsăm să păstrezi un singur lucru” ştii ce aş alege?

E-mail marketing-ul.

 

Dacă ar fi să am un secret (după cum vezi nu rămân cu prea multe secrete după articolul ăsta) atunci ăsta e.

LISTA DE E-MAIL

Pot să pierd blog-ul. Pot să pierd cont-ul de Facebook. Pot să îmi ardă toate cărţile şi să trebuiască să încep totul de la zero.

Dacă am lista de e-mail cu înscrişii mei, mâine am alt blog cu un nou conţinut de calitate şi alte produse spre care îmi voi redirecţiona cititorii. Armata mea. Tribul meu.

Lista de e-mail este felul în care eu comunic cu tine.

Pentru că este piesa cea mai importantă, o tratez pe măsura importanţei.

Există multe servicii plătite care oferă unelte cu tot ce ai nevoie să faci o listă de e-mail beton.

Costă în jur de 20 dolari pe lună și apoi, pe măsură ce lista de e-mail crește, crește și suma plătită.

Dar mai crește ceva.

Cu cât ai lista mai mare, cu atât faci mai mulţi bani pe internet. Este probabil cel mai bine păstrat secret în întreaga lume legat de afacerile online.

Nimic nu se compară cu o listă de e-mail mare, frumoasă şi sănătoasă cu oameni cărora le place conţinutul tău.

Poţi face bani la comandă trimiţând un singur email.

E ca lampa magică a lui Aladin – îi spui dorinţa şi se întâmplă.

Dacă vrei să aprofundezi subiectul banilor am pentru tine audiobook-ul Fabrica de bani – Învață în 20 de ore cum să îți câștigi independența financiară.

Vreau să ştiu dacă ţi-a plăcut. Lasă-mi un comment şi orice întrebări ai.

Poţi să îmi mulţumeşti făcând bani pe internet şi scăpând de slujba la care îţi vinzi timpul şi viaţa pentru un salar de rahat.

Vreau să te văd o persoană liberă financiar. O personalitate alfa ce schimbă lumea cu vocaţia ei.

Per aspera ad astra

Pera Novacovici

Distribuie daca ti-a placut:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Profită de resursele de dezvoltare personală pe care le-am pregătit timp de 10 ani!

ARTICOLE SIMILARE

140 de răspunsuri

  1. Beton Pera. Ma uit si ma minunez cum de dai informatia asta gratuit :). Plus ca nu stiam de articolele tale despre blogging. Sunt foarte binevenite articolele care unifica articole mai vechi si dau o imagine de ansamblu. Merci mult. Take care!

    1. da, e bun articolul, dar nimic nu e GRATIS pe lumea asta… eu deja voi fi evanghelist pt domnul care a scris articolul, stie dansul de ce, dar oricum, multumesc , sfaturile sunt bunicele si va face deja bani pe spatele meu… suna dur, dar asa este

      1. BANI USOR SI RAPID OBTINUTI.MINIM 2400 RON PE LUNA
        CEA MAI NOUA METODA DE BANI PENTRU ROMANI.
        BANI RAPID SI SIGUR PE INTERNET . TESTAT ! EU AM OBTINUT
        2.140 LEI IN 3 SAPTAMANI ! E RANDUL TAU !!!!!!
        FUNCTIONEAZA ! ! SINGURUL CARE FUNCTIONEAZA CU
        ADEVARAT! Nu este nici o gluma,crede-ma! Depinde numai de tine daca vrei sa citesti acesta pagina sau nu, eu nu pot sa spun ca10 minute de citit iti va schimba viata si portofelul, depinde numai de tine! Poti  FACE BANI USOR SI REPEDE. Crede-ma am incercat toate metodele posibile si aceasta este calea! Poti sa faci o gramada de bani repede si tu. E testat!
        Ce trebuie sa faci prima data este sa citesti cu atentie pina la sfarsit textul.
        In urma cu ceva vreme navigam pe internet, cand am descoperit un articol asemanator in care se spunea ca se castiga milioane in doar cateva saptamani! La inceput eram sceptic, cu o investitie de numai 6 lei, imediat m-am gandit ca este o escrocherie dar citind cu atentie articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 1 leu in plic la toate persoanele care erau pe lista. Apoi sa elimini prima persoana de pe lista si tu sa te pozitionezi pe ultimul loc, adica pe locul 6, si lista ramane tot cu 6 persoane. Tot ce ai de facut este sa popularizezi dupa aceea articolul la minim 200 de site-uri, forumuri si nu in ultimul rand la toti prietenii, conostinte, etc.
        Dupa ce am studiat chestiunea am hotarat sa incerc, in fond ce aveam de pierdut in afara de 6 lei si 6 timbre. Ghiciti ce s-a petrecut? Intr-un interval de 7 zile am inceput sa primesc bani in cutia postala. Eram uluit! M-am gandit CA SE VA OPRI,DAR NU! Banii au continuat sa vina! In prima saptamana am primit 40 de lei, la sfarsitul celei de a doua saptamana aveam 2000 lei, iar in a treia saptamana stransesem 2140 lei!Banii continuau sa vina si sa tot vina. In mod cert s-a meritat investitia de 6 lei si 6 timbre.
        Sa va spun cum functioneaza:
        Iei 6 coli de hartie in care invelesti cate o bancnota de 1 leu, dupa care le pui in 6 plicuri simple. Pe plicuri treci corect numele si adresele persoanelor pe care la gasesti in lista de mai jos:
        1) Miut Sergiu Ionut-str.Elena Farago,bl 172F,et 3,ap 16,sc 1,Craiova, 200279
        2) Goga Denisa Mihaela -Str Pacii, nr 10, Filiasi, jud Dolj, 200692
        3) Vlad Claudiu Adrian -Str Musetelului,bl.1,ap 10,et 2 Calarasi,Jud Calarasi, 910120
        4) Anghel Georgiana-str.bulevardul Unirii, nr.48, bl. 48, sc. 3, ap. 7m Focsani, 620015
        5) Kofity Dora, str. Dabolt, nr. 33, loc. Halmeu, Jud. Satu Mare, 447145
        6)Radu Marian Alexandru, strada Moise Dobosan Nr116, Timisoara, jud Timis, 300600
        BUUNN! Dupa ce termini de pus in plicuri si expediezi plicurile se elimina prima persoana de pe lista si te vei pune cu adresa ta exacta pe pozitia nr.6, astfel cel de pe pozitia 2 va deveni pozitia 1, 3 va ajunge pe 2, 4 pe trei si asa mai departe. SA NU TRISEZI SA TE PUI PE ALTA POZITIE CA VEI AVEA NUMAI DE PIERDUT!
        Este bine sa fim seriosi cu totii si sa trimitem plicurile ca toata lumea sa aiba de castigat. Bun! Mai departe salvezi acest text intr-un nou document in word deschis pe calculatorul tau si in acest fel modifici doar pozitia 1 pe care o scoti si te treci pe tine pe pozitia 6, salvezi si incepi sa publici articolul trimitandu-l in primul rind la toti prietenii, apoi pe site-uri de mica publicitate, pe forumuri, la adresele de mail pe care la gasesti.
        TINE MINTE : MAI MULTE NEWSGROUP-URI INSEAMNA MAI MULTI BANI! TOT CE TREBUIE ESTE UN MINIM DE 200!
        Calcule (e simpla matematica si nu minciuna)
        Vei incepe sa primesti bani in cutia postala in cateva zile! Daca vrei poti sa iti inchiriezi o casuta postala din cauza numarului mare de scrisori pe care le vei primi. De ce? Din cele MINIM 200 de publicari pe care le-am facut sa spunem ca primesc 5 raspunsuri (un exemplu FOARTE-FOARTE mic). Deci am castigat 5 lei cu numele meu pe pozitia a 6- a. Acum fiecare din cele 5 persoane care tocmai mi-au trimis cate o scrisoare, publica la randul lor MINIMUL de 200 de articole cu numele meu pe pozitia a 5-a si primesc samdp

        1. Hahahahaha, cati ani ai? Cred ca teapa asta este pentru cei care abia isi streg mucii la nas. Dar pentru cei ce au auzit de jocurile piramidale n-ar trebui sa tina, E un lant piramidal, care ca regula se intrerupe, mai repede sau mai tarziu. Castiga primii, cei care il initializeaza iar urmatorii sunt cei ce arunca banii in vant… Spor la tras in teapa naivii. si sunt destui. Chiar si in timpurile noastre inca, 90 % din populatie bubuie la inghitit „galusi” mai ales cand o persoana e imbratitata in acelasi timp de naivitate si de speranta.
          Din pacate „mica speranta din cutia Pandorei” face ravagii cand nu e insotita de „balanta” .

  2. Imi place cum se leaga pasiunea ta de cele trei mari nise: sanatate, iubire si bani. Felul in care ai grija de lista ta e de laudat. Nu am simtit vreodat ca mi se vinde ceva si ai avut de oferit foarte multe materiale gratuite si foarte valoroase. Azi ai atins punctul meu sensibil. Inca nu am castigat nici macar un leu online, dar intentionez sa o fac in urmatoarele sase luni. Astept continuarea.

  3. Salut Pera, foarte fain articolul,si are logica in ceea ce spui aici. Insa eu am o mica problema cu primul stilp: ceea ce a fost pentru mine pasiune acum cinci ani a devenit o obligatie si mi-am pierdut interesul fata de acest domeniu, dar altceva nu stiu ce sa fac, asa ca sunt putin cam confuz… poti sa imi dai vre-un sfat in aceasta privinta?

      1. Multumesc mult pentru link, ideea din acest video am observat-o si in cartea lui robert kiyosaki „tatal sarac, tatal bogat”, ceea ce e destul de interesant, ceea ce e putin mai complicat este sa te apuci odata de lucru (cam greu sa scapi de aceasta frica interioara ce te retine)…

      2. Multumesc mult pentru link, ideea acestui video o urmaresc si in cartea lui robert kiyosaki „tatal bogat, tatal sarac” , si pina ce doar citesc sa aplic in practica ideile mi-e un pic cam frica, mie frica sa nu fie precoce actiunile mele, si sa inteleg ceva gresit din mesajele pe cere mi la transmiteti…

  4. Articolul asta a fost pentru mine ca o mana cereasca.M-ai facut sa realizez ca sentimentul de dezgust pe care il am cand ma gandesc la jobul meu nu e o nebunie, desi apropiatii mei m-ar dezaproba ( asta pt ca am un job ravnit,etc, dar care ma face nefericita).
    Vreau sa actionez in sensul asta si o sa intretin flacara interioara pe care mi-ai aprins-o citind articolul tau.

  5. Mi-a placut articolul si apreciez ceea ce faci.Vreau sa te intreb cu ajutorul carui program ai creeat mind map-ul de la inceputul articolului?

  6. Buna, Pera!
    Ca de obicei, Prometeu cu focul in palme, in drum de la zeii autoproclamati la muritorii de rand! Ca te mai parlesti, ca te mai arzi, ca te-alegi cu belele, cine stie – nu te gandesti tu la asta.
    Mi-ai dat de citit pe azi!

  7. consider ca asta e unul din cele mai valoroase articole scrise pe Personalitate alfa….abia astept sa apara si cealalta parte….

  8. Pera,foarte interesant articolul.Chiar planuiesc de ceva vreme sa imi deschid un site,mi-a lipsit doar curajul.
    (Fara legatura cu articolul)Sunt in pragul unei mari decizii in legatura cu vocatia mea si as vrea sa imi spui,din cunostintele si experienta ta,daca crezi ca mi s-ar potrivi dreptul ca si cariera,tinand cont de personalitatea mea infp?ma gandesc mai mult la o cariera in drepturile omului sau drept international,poate chiar serviciul diplomatic.
    Probabil stii cat de greu luam noi cei cu personalitate infp decizii,de aceea ma simt foarte deprimata ca nu reusesc sa imi aleg un drum.

    1. Daca tu simti ca dreptul te pasioneaza fa-o. Decizia asta e doar a ta. Fa o lista despre cum vrei sa arate viata ta in 5 ani de acum si vezi daca ce alegi acum te poate ajuta sa ai acea viata. Daca nu, fa schimbarile necesare in planul tau

  9. Continut excelent,are valoare si schimba vieti deci Pera va prospera si va oferi si mai multa valoare.
    Felicitari astept si ceilalti pasi pentru ca primul pas e deja in dezvoltare.

  10. Iti urmaresc site-ul de 1 an si imi place ceea ce spui si faci. In iarna ti-am citit si cartea personalitatea alfa. Cred ca daca am luat ceva de la tine gratuit si platit a fost MOTIVATIA. Nu am mai citit un articol ATAT DE BUN, precum cel de astazi, de mult. Ti-as mai cere ceva din aria sfaturilor gratuite daca nu iti rapesc prea mult timp: sa te uiti pe website-ul meu si sa-mi dai cateva sfaturi. Multumesc frumos!

    1. Arata foarte frumos ca si design dar ii lipsesc cateva elemente care sa il transforme intr-o masina de oferit valoare.
      1. Copywriting. Sunt sigur ca pe nisa aleasa de tine poti sa comunici mai pe nevoile oamenilor, sa nu mai ai o exprimare vaga si sa incepi sa ii atingi emotional
      2. Unelte de blogging. Ar trebui sa treci pe un domeni platit, de genul naturaumana.com sau .ro . Instalezi wrodpress si apoi folsoesti unelte in cel mai usor mod. PLuginuri. Ca sa iei emailul oamenilor, sa le oferi ceva gratuit prin email, sa incepi sa cresti o comunitate. Ai facut primaul pas care e extremde important. Acum da-i pe restul. Ti-am oferit un tablou consistent, sper sa te ajute.

  11. Este un material interesant si la obiect,fata de celelalte asemanatoare de pe net,imi place ca este structurat si usor de inteles.Intrebarea mea ar fi:daca pasiunea mea este pictura,si sant atras de tot ce este frumos,cum asi putea sa fac bani din asta pe net?
    Am vazut multe situri ale artistilor,dar experienta mea este ca nu prea are lumea bani pentru arta.

    1. Este o gandire limitativa ca oamenii nu au bani pentru … si aici pui orice domeniu.
      Tine de menatlitatea si atitudinea ta. Te sabotezi inainte sa incepi macar sa faci ceva. Asta in primul rand.
      In al doilea rand, am cautat pe google „make money from paintings”. Am dat la prima cautare si am gasit un site minunat care vinde picturi la greu. http://www.lightinthebox.com/c/oil-paintings_906/All-3?gclid=CMSO-6-wk68CFUhG3wodBSksxQ&currency=EUR&litb_from=paid_adwords_search
      Faptul ca nici macar nu ai facut efortul sa cauti pe google imi spune ca ai dreptate. TU nu vei face bani din pictura. Altii fac de mult. Daca nu iti schimbi atitudinea nu se va intampla nimic si vei ramane doar cu privitul la succesul altora.

  12. la indemnul tau si al Andreei Papp am cautat in interiorul meu si am descoperit ca imi place sa creez bijuterii handmade. De curand am facut si un blog unde postez ceea ce fac. Urmatorul pas imi este inca neclar…Sper sa ma lamuresc in lectiile viitoare.

  13. Da, Din nou un material beton..Am citit si primele 8 comentarii, pe urma am lasat si am revenit la material.la a doua citire reactia a fost”waw” ptr ca am fost si pe link-urile de trimitere.Vor fi si reactii negative, si probabil si critice dar eu astept continuarea ..cu ceilalti 3 stilpi.Nu trebuie sa maninci un sac de mere sa-ti dai seama ca livada din care sunt culese e …SANATOASA!.

  14. Of.De cand am asteptat eu un articol de genul acesta.Foarte tare Pera.Felicitari explici foarte bine acesti 6 pasi.

  15. Super articolul.Eu am o problema la testul MBTI.daca il fac de 5 ori imi ies 5 chestii deferite.de exempu la anumite situatii actionez rational dar la altele emotional.Testul ma face mai confuz.Ai vreo solutie???

  16. Foarte bun articolul tau! Te citesc de mult, cred ca din clasa a 12-a si acum am 26 de ani! Am invatat multe lucruri bune de la tine. A fost la inceput o perioada in care am citit mult. Dupa aceea am aplica mult! Seductie, pesonalitate! Acum m-am apucat sa citesc din nou despre business online. Si totul la indemnul tau, articol cu articol! Esti tare! Chiar se poate sa schmbam lumea!
    Cu respect,
    Alex

  17. buna pera.E foarte interesant articolul.Adevarul e ca nu ma prea descurc adica nu stiu multe lucruri cum se fac pe internet dar e o varianta foarte buna.

  18. Excelent articol. O mica observatie, neesentiala: elementul „webinarii” cred ca a scapat atentiei si nu a mai fost explicat.

  19. Asa da.Am ajuns la CUPRINS.Cred ca mi-am descoperit vocatia cu ajutorul tau.Este in totala contradictie cu ceea ce fac acum.Sunt la inceput de drum dar sper sa reusesc .Foarte bun articolul.Intrebare?Din pasiunea despre produse de patiserie pot face ceva?mersi .Tine-o tot asa.

  20. Este cel mai motivant articol de pana acum. Imi doresc enorm sa parcurg cei 6 pasi si sa pot striga la final: Evrika !

  21. Salut Pera
    Felicitari pentru ceea ce faci. Eu lucrez ca si referent social cu tinerii si copiii strazii. Sunt bun in ceea ce fac si o fac din pasiune. Doar ca ma intreb daca e un domeniu din care as putea sa si castig acceptabil?

    1. Ai putea crea o miscare care sa miste emotional oamenii care sa contribuie la ajutorarea acelor copii. Daca as fi in locul tau as gasi ce pot sa ofer lumii de valoare pentru care oamenii sa imi dea bani si as face cunoscut faptul ca o parte din banii pe care oamenii ii platescv pentru ceea ce eu ofer de valoare merge la acesti copii si ii ajut ain mod real. Cu totii vrem sa vedem ca acesti copii sunt ajutati cu adevarat nu doar ca li se da o plasa cu mancare de craciun si pasti

  22. salut,
    ms pentru articol. Eu am un pic de experienta in acest domeniu, dar ma-m limitat la bloguri gratuite, si in genere nu am investit nimic.Nu am castigat mult.Acum, cu o echipa noua revin.
    La orice site sau program achitarea este prin VISA sau MasterCard , care e mai buna? Si… as putea folosi alte modalitati de plata , facandu-mi cont online?? (de ex: webmoney)?

  23. Salut,
    sunt o incepatoare intr-ale bloggingului si pot sa iti spun ca articolul tau mi-a afisat o fata a internetului pe care nu o luam in seama atat de mult inainte. Chiar daca erau informatii pe care le stiam, faptul ca le-am citit pe toate laolalta, explicate frumos si pas cu pas m-a facut sa inteleg ca pot mai mult.
    Ma bucur foarte mult ca am ajuns sa te citesc.
    Multumesc si sa ai o seara minunata.

  24. Buna Pera! AI putea sa-mi spui ce program ai folosit la realizarea bonusurilor de pe youtube. In special inregistrarea sunetului. Caut disperata de ceva timp pe net aceasta informatie . Daca m-ai putea ajuta ar fi minunat. Multumesc anticipat!

  25. EXTRAORDINAR, FOARTE TARE, NU AM CUVINTE SA EXPRIM, MA BUCUR FOARTE MULT CA EXISTI SI CA OFERI ASTFEL DE INFORMATII. mULTUMESC MULT PERA

  26. este foarte interesant sigur nu va ramane fara rezultat daca nu incerci nu vei stii niciodata ceea ce ai pierdut sau castigat ,multumesc.

  27. Eu vreau sa fac bani ca graphic designer, am un minim de cunostinte, pe care le cresec in fiecare zi, cu informatii aflate de la personele care fac asta, si castiga bani. Desigur nu personae din Romania, ci din afara.
    Cu fiecare mail citit de la ei, invat cum sa imi dezvolt imaginatia, cum sa fiu mai inspirat, cum sa fac o schita asa cum trebe, si multe altele.
    Am o pasiune pentru asa ceva, si VREAU sa fac bani din ea. Mentionez ca am 17 ani, si sunt inebunit de tot ce are legatura cu graphic design-ul. Ce ai spus tu aici ma convins sa continui mai mult, si sa fac lucruri mari… Promit sa citesc si restul blogului in zilele ce vor urma.

  28. Nu ati auzit de SocialTrade24, inscrietiva astazi si toate click-urile voastre se vor transforma in bani, este site-ul cu cea mai buna rata de schimb 50 coins=1 Euro, intrati pe link-ul http://www.socialtrade24.de/?ref=7629 si vom putea fi parteneri, va voi ajuta la inceput
    Adminul acestui site este un neamt ce face platile la timp.
    La inregistrare utilizatorii noi primesc: 10coins

  29. Tot ce o sa ai de facut , este sa iti citesti mail – urile personale si sa vizualizezi postarile / reclamele .
    Pentru fiecare citire a newsletter – elor primite primesti automat 0,5 centi . Pentru fiecare click in interiorul newsletter – elor primesti automat 1 cent . Pentru share pe Facebook primesti 1 cent .
    In momentul in care atingi suma de 50 dolari , se vireaza banii in contul tau personal .
    Inregistrarea dureaza foare putin . Trebuie doar sa accesezi link – ul
    http://www.maildirect.ro/inregistrare/7a905a2b9c44856179d2b4039a41c3ce
    si sa completezi pasii de inregistrare ( nume , adresa mail si parola ) . Date reale . Altfel riscati sa nu va primiti banii .
    Primesti 6 dolari de la inregistrare . Confirmi adresa de mail prin accesarea mail – ului tau personal . Completezi DATE CONT ( REALE ) din sectiunea CONTUL MEU .
    In continuare trebuie sa astepti sa primesti mail – urile publicitare .
    Daca te mai pot ajuta cu informatii nu ezita sa ma contactezi . Mult succes .

  30. Multumesc Pera tare mult pentru articolele tale minunate,Incep sa prind mai mult curaj catre visul meu si sunt sigur ca voi reusi 🙂 Deci iti multumesc inca odata

  31. Pera, esti cel mai tare. Multumesc enorm pentru acest articol. Si ai CONTINUT. Chiar tin minte ca la un moment dat m-am intrebat: „Din ce face Pera bani cu atatea materiale gratis?” 🙂

  32. Cred ca dincolo de bani, exista motivatia si mediul de lucru. Chiar daca esti angajat poti sa te simti stapan pe situatie daca mediul este favorabil dezvoltarii tale profesionale si personale.

  33. Superb articol, esti fenomenal, aproape ca e imposibil sa citesc ce scrii tu si sa nu mi vina sa l share-uiesc si celor apropisti, e molipsitor de bun :). Multumim foarte mult pentru tot ce imparti cu noi, in special gratis, e o comoara pt multi. Mult succes in continuare oricum vei avea, ass ca iti doresc multa sanatate ;)!

  34. Felicitari de 100 de ori si multumim de 1000 de ori. 🙂 esti deosebit :), iar sinceritatea ta desteapta castiga si mai mult increderea. Super articol, mi a dat multe ‘teme de pus in practica’. Multumim inca o data!

  35. Cum afli care este vocatia ta? din moment ce toata viata ai muncit pentru altii si inca nu iti dai seama ce ti-ar placea sa faci….

  36. Daca vrei sa fii milionar ,plimba-te printre milionari,daca vrei sa-ti descoperi vocatia ,plimba-te printre cei ce si-au descoperit vocatia.Salut toate .
    Multumesc,Pera.

  37. PERA,ITI MULTUMESC SI IN ACELASI TIMP IMI ESTE FRICA SA NU -MI SCAPE CEVA ,O INFORNATIE …. TE ROG AJUTA-MA(AM 60 ANI) AM SCRIS O CARTICICA ,ACOLO SUNT IDEILE MELE ,VIATA MEA SI DECI PASIUNEA MEA.AJUTA-MA SA O PUBLIC,SUNT CONVINSA CA ESTE ESENTA NU BLABLA.ESTE SCISA DE MANA NU LA CALCULATOR. AM CITIT PASI,DAR EU IN TINE AM INCREDERE.DECI CUM,CAND CE SA FAC? ESTE PACAT SA MOR SI SA FIE ARUNCATA LA GUNOI,SI VIATA MEA DIN PUNCT FINANCIAR ESTE JANICA,
    TE ROG RUPE DIN TIMPUL TAU SI PENTRU CEEA CE EU AM STRANS IN CEVA ANI BUNI!

  38. Multumesc, Pera, pentru aceste informatii.. Totul este atat de nou, imi doresc sa retin cat mai mult din ceea ce ne comunici..Asa cum pui tu problema, pare simplu, totusi mi se pare foarte complicat. Mai am inca nevoie de timpani ca sa . Intentioned sa citesc si lucrative la care faci referire. Multumesc

  39. Foarte bun articolul, de altfel ca si toate celelalte.
    Imi pare bine ca spui lucrurilor pe nume, cinstit, nepartinitor si onest.
    Totodata, tin sa iti multumesc, ca prin acest blog si prin interesantele articole publicate, cred ca ai reusit sa deschizi multe minti si sa redai realitatea (cruda) oamenilor, spre a avea o noua perceptie si o alta viziune asupra valorilor lor, valori care stau in stare latenta, nefiind utilizate, poate de frica, de teama, de nepasare, sau cine stie de ce….
    In tot cazul, imi pare foarte bine ca mai exista oameni de valoare, cu o gandire pozitiva, inovatoare si benefica, care spre cinstea lor isi impart experienta de viata toate cunostintele dobandite cu semenii lor.
    Toate cele bune iti doresc…si sa o tii tot asa in continuare !

  40. daca talentul tau este sa faci dezacorduri… spune totul despre tine… Se FACE Bani? eu consider o mare tampenie sa dai sfaturi unora disperati si sa consideri asta o afacere. de ce trebuie sa cumperi o carte, a ta sau a theonei balan sau altele, ca sa te destepti brusc? sa faci bani din naivitatea altora? o femeie nefericita in casnicie, poate mananca si bataie ca a cumparat cartea x, inainte sa apuce sa si paraseasca sotul. mi se pare degeaba NLP-ul si stiu ca o sa stergi mesajul meu. dar e parerea mea. nu cred ca stau barbatii cu cartile in mana, sa invete sa bage o femeie la orizontala. deci nu cred!:)) sa mi vina unu’ cu cartea sub haina, sa mai traga cu ochiul, sa vada daca face bine:)!!

  41. Salut Pera,
    Sunt deacord cu pasii pe care i-ai enumerat tu in principal, dar la pasul unu, „vocatia” este unul dintre factorii care produc amanarea.
    Cred insa in ACTIUNE. Ca sa ajungi intr-adevar sa lucrezi cu pasiune, sa devii un expert trebuie sa incepi cu ceva. Multi cred ca vocatia inseamna ca te apuci de un lucru si fara efort ajungi in top, care e o mare deziluzie.
    La cat mai multe articole de calitate,
    Sorin.

  42. Iti multumesc Pera!!! Multumesc pt ca ma ajuti foarte mult cu articolele pe care le scrii si fara de care nu mi as fi urmat visul si nici nu mi as fi descoperit vocatia. Esti un om extraordinar !!!!

  43. buna ziua, numele meu este colac mihai ionut sunt judetul iasi, si lucrez in call center de 4 ani de zile fac telemarkeing si teleselling, fixez intalniri, pentru o companie de telefonie fixa si mobila din italia, vand produse de telecomunicatii, dar ceea ce castig nu-mi ajunge, desi multe din intalnirile mele se transforma 70% in contracte! as dori sa ma ajutati sa-mi dati un exemplu ce as putea face eu cu vocatia mea de a vinde prin telefon si a fixa intalniri?

  44. Foarte frumos, deci mai lasat fara cuvinte esti foarte tare. M-ar interesa foarte mult sa aflu vocatia mea. Este prima oara cand aud despre tine, nu am mai citit nici-o carte de-a ta. Scuse pentru ortografie…

  45. Omule, eu lucrez la un proiect pt un business online.
    Cred ca o sa iti raman recunoscator mult timp de acum incolo doar ca acum, chiar acum iau in considerare primele parti pe care le-ai prezentat. am dat din intamplare peste articol si iata ca timpul e chiar castigat…mult spor in toate cele ai emailul meu..let me know more stuff. we may be talking in the future 😀 all the best 😀
    Intru la email marketing poate foloseste la cel mai bun mod 😀

  46. Ei, vorba multă sărăcia omului. Dacă ați descoperit calea sigură de a face bani, voi cei care ați descoperit-o de ce nu urmați toți pașii indicați aici și să-i câștigați voi? După ce „vorbiți” vreun an bătut pe muchie, cu bieții oameni care, chiar ar vrea să muncească cinstit, le propuneți să vă cumpere ceva: un CD, o carte lucruri care nu-i folosesc la nimic și mai și pierde timpul său prețios în care ar produce ceva, pe bune.

  47. In ordine cronologica cred ca acesta a fost primul tau post in care ai abordat mai pe larg conceptul de marketing si ma bucur pentru asta. Cand vine vorba de marketing cred ca cea mai importanta sursa a ta este insusi povestea ta de viata 🙂 Ceea ce este un lucru foarte bun pana la urma pentru ca este o poveste sincera!

  48. Felicitări pentru material. E foarte interesant. L-am citit cu atenție și răbdare. Totuși, aș dori mai multe informații despre cum sa faci bani pe Facebook cu o pagină. Dacă ai idei în legătura cu ce te-am rugat te rog să îmi scrii pe e-maill-ul meu. Toate cele bune

  49. Nu am mai citit demult articolele de aici cu toate ca le primesc pe email (noutatii) … insa iar am ramas uimit de ce am citit… in bine 😐 Fara cuvinte . deosebite felicitari !

  50. Buna as dori sa imi fac si eu un site si sa spun oamenilor sai invat despre santatae si cum ploti slabi ….. majoritatea oamenilor sufera de obezitate eu am reusit mult mai mult cu abitie etc….. vreau sa dau sfaturi retete si ce trebuie ei sa faca se poate…??

  51. Cum sa faci bani rapid si usor
    Castiga 30 mil lei vechi in 3 saptamani Citeste mesajul cu atentie…
    Cum sa faci bani multi repede, usor si legal cea mai noua metoda de
    facut bani pentru romani! Bani rapid si sigur pe internet! Testat! Eu
    am facut 3000 lei in 3 saptamani!!! E randul tau!!!!!!
    Functioneaza!!!! Singurul care functioneaza cu adevarat!!! nu risti nu
    cistigi.
    Nu este nici o gluma,crede-ma! Depinde numai de tine daca vrei sa
    citesti pagina asta sau nu, eu nu pot spune decat ca 10 min. de citit
    iti pot schimba viata (si portofelul!), depinde numai de tine „POTI
    FACE BANI USOR SI REPEDE” Crede-ma: am incercat toate metodele
    posibile (si legale).Aceasta este cea mai USOARA si mai RAPIDA cale.
    Poti sa faci o gramada de bani, repede si legal. Merge! E testat! Tot
    ce trebuie sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie si pana la
    final textul. Eram sceptic, totusi… In urma cu ceva vreme navigam
    aiurea pe Internet (probabil la fel cum faci si tu acum) cand am
    descoperit un articol asemanator cu acesta in care se spunea ca pot sa
    castig milioane in doar cateva saptamani cu o investitie de numai 6
    lei. Imediat m-am gandit „chestia asta trebuie sa fie vreo
    escrocherie”. Dar, curios fiind, am continuat sa citesc. Articolul
    spunea ca trebuie sa trimiti cate 1 leu la fiecare din cele 6 adrese
    mentionate in articol . Apoi sa iti treci numele si adresa la
    sfarsitul listei in pozitia a 6-a si sa publici articolul la minim 200
    de forum-uri/adrese cu anunturi pe Internet sau prin mail la cat mai
    multe adrese. Pur si simplu! Dupa ce am analizat chestiunea si dupa ce
    am discutat cu cativa prieteni m-am hotarat sa incerc. La urma urmei
    ce aveam de pierdut in afara de 6 lei si 6 timbre? Cum este si normal,
    la inceput eram sceptic si chiar ingrijorat in privinta aspectului
    legal. Asa ca m-am interesat la PTTR si mi-au confirmat ca intr-adevar
    e legal! Deci am facut infima investitie de 6 lei. Surpriza!…Ghiciti
    ce s-a petrecut !!! .. Intr-un interval de 7 zile am inceput sa
    primesc bani in cutia postala. Eram uluit! M-am gandit ca probabil se
    va opri curand, dar banii au continuat sa vina! In prima saptamana am
    primit 37de lei. La sfarsitul celei de-a doua aveam 109 lei. In a
    treia saptamana stransesem 2547de lei! Si banii continua sa vina cu
    repeziciune. In mod cert a meritat sa cheltui cei 6 lei si cele 6
    timbre (Am cheltuit mult mai mult jucand la loto si la bingo!). Sa va
    spun cum functioneaza si mai ales de ce functioneaza. In primul rand
    va sfatuiesc sa salvati pe hard sau sa printati articolul ca sa il
    aveti la indemana. Cum?
    PASUL 1: Iei 6 coli de hartie si scrii pe fiecare din ele : „M-AM
    ADAUGAT LA LISTA TA”, astfel incat cel ce primeste plicul sa te adauge
    la listele pe care urmeaza sa le posteze si asa adresa ta va aparea pe
    alte sute si sute multiplicate de forumuri, apoi impaturesti fiecare
    coala (cat sa intre in plic). Acum iei 6 bancnote de 1 leu si pui CATE
    UNA in FIECARE din cele 6 coli (ca sa nu se vada prin plic si sa nu se
    fure), apoi pui FIECARE coala in CATE UN PLIC si inchizi plicurile. Ar
    trebui sa ai acum 6 plicuri sigilate, cu numele si adresa ta pe ele
    (la expeditor, pentru a ajunge in continuare pe forumuri!), fiecare
    dintre ele continand o coala de hartie si o bancnota de 1 leu. Acum
    trimiti plicurile la urmatoarele adrese:
    1) Gradinaru Iulia str. Aleea Nucului nr. 5 sc. A ap. 4 bloc 5 Suceava
    Jud. Suceava
    2) Dancu Ioan Jr str G Cosbuc, nr 44, Tapu, Jud Sibiu
    3) Miut Sergiu Ionut-str.Elena Farago,bl 172F,et 3,ap 16,sc 1,Craiova
    4) Chiran Constantin Nicolae -Str Intrarea Recas, nr.4, sector 5, Bucuresti
    5) Bejan Stefan Sorin -Str Topliceanu Vasile, nr. 16, Bl. P42A, Ap.26, sector 5, Bucuresti
    6)Reidel Diana-Str Eroilor,nr9,bl 36,ap 2,Hunedoara,Jud hunedoara
    PASUL 2: Acum tai din lista pe numarul 1 si muti celelalte adrese cu o
    pozitie mai sus (6 devine 5, 5 devine 4,etc…). Astfel numarul 6
    devine liber : completezi cu numele si adresa TA aceasta
    pozitie.Trebuie foarte clar sa intelegi ca DACA TE VEI PUNE IN ALTA
    POZITIE DECIT CEA DE-A 6-a, vei primi cu mult mai putini bani, pentru
    ca factorul de multiplicare se diminueaza. Pentru a intari increderea
    in joc, trebuie SA NU TRISEZI si SA TRIMITI PLICURILE, deoarece
    altminteri, te excluzi singur din circuit semanind neincrederea.
    PASUL 3: Schimba ce doresti dar, pe cat se poate, incearca sa mentii
    articolul cat mai aproape de original. Acum publica anuntul la cit mai
    multe forum-uri/newsgroup-uri(sunt o groaza). 200 este atat cat iti
    trebuie dar cu cat publici in mai multe locuri cu atat mai multi bani
    vei castiga! Nu e nevoie sa scrii din nou tot acest articol; poti sa
    selectezi textul cu cursorul mouse-ului si sa il copiezi in memoria
    calculatorului(‘Copy’ din meniul ‘Edit’); deschizi un fisier gol
    cu ‘notepad'(‘File’…’New’) si inserezi textul ca sa iti adaugi
    numele in pozitia a 6-a (‘Edit’… Paste’); salvezi fisierul cu
    extensia .txt. Acum cauti pe Internet newsgroup-uri (forum-uri on-
    line, message board-uri, site-uri de chat, de discutii) romanesti
    bineinteles, sau la diverse adrese e-mail pe care le cunosti si
    publici articolul. Va sugerez sa treceti ca subiect un titlu cat mai
    atractiv pentru ca acesta il vor vedea cei ce viziteaza aceste site-
    uri
    GATA! Felicitari… Nu ar trebui sa iti ia mai mult de 30 de secunde
    pentru fiecare newsgroup! TINE MINTE : MAI MULTE NEWSGROUP-URI
    INSEAMNA MAI MULTI BANI! TOT CE TREBUIE ESTE UN MINIM DE 200!
    Calcule…Vei incepe sa primesti bani in cutia postala in cateva zile!
    Daca vrei poti sa iti inchiriezi o casuta postala din cauza numarului
    mare de scrisori pe care le vei primi. De ce? Din cele MINIM 200 de
    publicari pe care le-am facut sa spunem ca primesc 5 raspunsuri (un
    exemplu FOARTE-FOARTE mic). Deci am castigat 5 lei cu numele meu pe
    pozitia a 6- a. Acum fiecare din cele 5 persoane care tocmai mi-au
    trimis cate o scrisoare, publica la randul lor MINIMUL de 200 de
    articole cu numele meu pe pozitia a 5-a si primesc si ei cate 50.000
    de lei.Eu primesc astfel 5*5*1de leu = 25 de lei. Continuand exemplul
    cu acest numar mic (5) de persoane care raspund la articol, castig
    125de lei cu numele meu pe pozitia a 4-a, 625 de lei cu numele meu pe
    pozitia a 3-a, 3125 de lei pe pozitia a 2-a si … DA! 156.250.000 DE
    LEI VECHI cu numele meu pe pozitia intai.

  52. iata cat de simplu poti castiga bani pe net (1005 sigur si legal)
    Eu am gasit ceva mult mai simplu si rapid: Legea Multiplicarii ! Vrei sa castigi bani usor stand degeaba? Eu am facut niste bani si sunt multumit de aceasta metoda deoarece si mie mi-a fost spusa tot de cineva care la randul sau a castigat bani prin intermediul acestui mod. Nu este nici o gluma, crede-ma! Depinde numai de tine daca vrei sa citesti pagina asta sau nu, eu nu pot spune decat ca 10 minute de citit iti pot schimba viata (si portofelul), depinde numai de tine. POTI FACE BANI USOR SI REPEDE crede-ma, am incercat toate metodele posibile (si legale). Aceasta este cea mai USOARA si mai RAPIDA cale. Poti sa faci o gramada de bani, repede si legal. Merge! E testat! Tot ce trebuie sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie si pana la finalul textului. Eram sceptic totusi .In urma cu ceva vreme navigam aiurea pe Internet (probabil la fel cum faci si tu acum) cand am descoperit un articol asemanator cu acesta in care spunea ca pot sa castig milioane in doar cateva saptamani cu o investitie de numai 6 RON. Imediat m-am gandit: chestia asta trebuie sa fie vreo escrocherie. Dar, curios fiind, am continuat sa citesc. Articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 1 RON la fiecare din cele 6 adrese mentionate in articol. Apoi sa iti treci numele si adresa la sfarsitul listei in pozitia a 6-a si sa publici articolul la minim 200 de forum-uri/adrese cu anunturi pe Internet sau prin mail la cat mai multe adrese. Pur si simplu! Dupa ce am analizat chestiunea si dupa ce am discutat cu cativa prieteni m-am hotarat sa incerc. La urma urmei ce aveam de pierdut in afara de 6 RON si 6 timbre? Cum este si normal, la inceput eram sceptic si chiar ingrijorat in privinta aspectului legal. Asa ca m-am interesat la PTTR si mi-au confirmat ca intr-adevar e legal! Deci am facut infima investitie de 6 RON. Surpriza! Ghiciti ce s-a petrecut! Intr-un interval de 7 zile am inceput sa primesc bani in cutia postala. Eram uimit! M-am gandit ca probabil se va opri curand, dar banii au continuat sa vina! In prima saptamana am primit 37 RON. La sfarsitul celei de-a doua aveam 109 RON. In a treia saptamana stransesem 2547 RON! Si banii continuau sa vina cu repeziciune. In mod cert a meritat sa cheltui cei 6 RON si cele 6 timbre Sa va spun cum functioneaza si mai ales de ce functioneaza. In primul rand va sfatuiesc sa salvati pe hard sau sa printati articolul ca sa il aveti la indemana.
    Cum?
    Pasul 1: Iei 6 coli de hartie si scrii pe fiecare din ele: M-AM ADAUGAT LA LISTA TA, astfel incat cel ce primeste plicul sa te adauge la listele pe care urmeaza sa le posteze si asa adresa ta va aparea pe alte sute si sute multiplicate de forum-uri, apoi impaturesti fiecare coala (cat sa intre in plic). Acum iei 6 bacnote si le pui CATE UNA in FIECARE din cele 6 coli (ca sa nu se vada prin plic si sa nu se fure), apoi pui fiecare coala in CATE UN PLIC si inchizi plicurile. Ar trebui sa ai acum 6 plicuri sigilate, cu numele si adresa ta pe ele (la expeditor, pentru a ajunge in continuare pe forum-uri!), fiecare dintre ele continand o coala de hartie si o bacnota de 1 RON. Acum trimiti plicurile la urmatoarele adrese:
    1) Popa Vasile, str.Ovidiu, Nr.15 , bl. LC5, ap.30, cod 800080, jud.Galati
    2) Dumitru Cosmin Razvan,str.Principala,Nr.88,cod 087085 Gaiseni /Giurgiu
    3) Dancau Marius Paul, sat Cordun,cod 617135/Cordun, jud. Neamt
    4) Cimpoies Claudiu ,str.Gladiolelor, nr.9B, bloc. G88,ap.24, cod 510218 Alba Iulia/Alba
    5) Moldoveanu Claudia, Str. Plopilor nr. 50C, ap 2, sat Floresti, cod 407280, jud Cluj
    6) Paraschiv Bogdan Ștefan Str Muresului nr5 bl.E25 Sc.B ap.13 Brașov. Cod 500284, Jud Brașov
    Pasul 2: Acum tai din lista pe nr. 1 si muti celelalte o pozitie mai sus (6 devine 5, 5 devine 4, etc.). Astfel numarul 6 devine liber: completezi cu numele si adresa TA aceasta pozitie.Trebuie foarte clar sa intelegi ca DACA TE VEI PUNE IN ALTA POZITIE DECAT CEA DE-A 6-a, vei primi cu multi mai putini bani, pentru ca factorul de multiplicare se diminueaza.Pentru a intari increderea in joc, trebuie SA NU TRISEZI si SA TRIMITI PLICURILE, deoarece altminteri te excluzi singur din circuit semanand neincrederea.
    Pasul 3: Schimba ce doresti dar, pe cat se poate, incearca sa mentii articolul cat mai aproape de original. Acum publica anuntul la cat mai multe forum-uri/newsgroup-uri (sunt o groaza). 200 este atat cat iti trebuie dar cu cat publici in mai multe locuri cu atat mai multi bani vei castiga! Nu e nevoie sa scrii din nou tot acest articol; poti sa selectezi textul cu cursorul mouse-ului si sa il copiezi in memoria calculatorului, apoi inserezi textul ca sa iti adaugi numele in pozitia a 6-a si apoi salvezi fisierul cu extensia .txt. Acum cauti pe Internet newsgroup-uri (forum-uri on-line, message board-uri, site-uri,de chat, de discutii) romanesti bineinteles, sau la diverse adrese e-mail pe care le cunosti si publici articolul. Va sugerez sa treceti ca subiect un titlu cat mai atractiv pentru ca acesta il vor vedea cei ce viziteaza aceste site-uri GATA! Felicitari! Nu ar trebui sa iti ia mai mult de 30 de secunde pentru fiecare newsgroup! TINE MINTE: MAI MULTE NEWSGROUP-URI INSEAMNA MAI MULTI BANI! TOT CE TREBUIE ESTE UN MINIMUM DE 200! Vei incepe sa primesti bani in cutia postala in cateva zile! Daca vrei poti sa iti inchiriezi o casuta postala din cauza numarului mare de scrisori pe care le vei primi. De ce? Din cele minim 200 de publicari pe care le-am facut sa spunem ca primesc 5 raspunsuri (un exemplu foarte-foarte mic). Deci am castigat 5 RON cu numele meu pe pozitia a 6-a. Acum fiecare din cele 5 persoane care tocmai mi-au trimis cate o scrisoare, publica la randul lor MINIMUL de 200 de articole cu numele meu pe pozitia a 5-a si primesc si eu cate 5 RON. Eu primesc astfel 5x5x1 RON=25 RON. Continuand exemplul cu acest numar mic (5) de persoane care raspund la articol, castig 125 RON cu numele meu pe pozitia a 4-a, 625 RON cu numele meu pe a 3-a, 3125 RON pe pozitia a 2-a si tot asa. DA! 15625 RON cu numele meu pe pozitia intai.UIMITOR! Daca fiecare participant publica articolul de MINIM 200 de ori! Si totul cu o investitie initiala de 6 RON si 6 timbre. Cand numele tau nu se mai afla in lista poti sa repeti procedura: iei ultima varianta a articolului si trimiti cate 1 RON la adresele care se afla in lista, purtandu-ti numele pe pozitia a 6-a. Acum publici articoluldin nou in MINIM 200 de ori. Va dati seama ca in fiecare zi mii de oameni intra pe internet si citesc aceste articole ASA CUM CITESTI TU ACUM ! Asa ca iti poti permite 6 RON sa vezi daca merge cu adevarat? Cred ca da. Unii au spus /dar daca lumea se satura si nu mai trimite nimeni nici un ban?/ Ce sanse sunt sa se intample asta cand zilnic se alatura 20-50.000 se useri noi la Internet dintre care foarte multi citesc astfel de anunturi si sunt dispusi sa incerce? JUCATI CINSTIT SI CORECT SI ADRESA TA VA AJUNGE PE MII DE FORUM-URI, ASTFEL VEI PRIMI MII DE PLICURI.IN FIECARE ZI INTRA SUTE SAU MII DE OAMENI PE FORUM!VETI AVEA NUMAI DE CASTIGAT! JOCUL SE BAZEAZA PE O BINECUNOSCUTA LEGE DIN ECONOMIE SI ANUME LEGEA MULTIPLICARII PE CARE CRED CA O POTI INTELEGE. CREZI CA MARILE MAGAZINE SE IMBOGATESC PT CA TU AI CUMPARAT O STICLA DE VIN? NU SE CUMPARA INDUSTRIAL DECI DACA JOCI CORECT SI TRIMITI PLICURI ADRESA TA VA APAREA PE MULT MAI MULTE SITE-URI SI VEI PRIMI CU MUUULT MAI MULTI BANI! BAFTA! p.s. foarte important: o sa intanlesti oameni care nu sunt de acord cu asta si care nu au curaj sa incerce sa se imbogateasca inteligent. Acestia se multumesc doar sa injure (MAI MULT NU POT), Trebuie doar sa-i ignori asa cum fac eu, joaca si o sa vezi cum plicurile incep sa soseasca. Daca ai incredere si perseverezi o sa-mi multumesti, cat pentru cei care nu joaca…va raciti gura degeaba, eu primesc zeci de plicuri cu bani si o sa continui sa joc. BAFTA!

  53. http://www.xpango.com?ref=94232926
    Iti dau dreptate , dar aici poti castiga lucruri gratis precum telefoane , console si altele .E foarte simplu , trebuie doar sa intri pe link-ul de mai sus si sa te inregistrezi . Vei primi un e-mail de confirmare iar dupa ce bineinyeles il confirmi trebuie sa se mai inscrie persoane sau sa completezi niste oferte pentru a acumula puncte in functie de ce produs ai ales sa primesti . Inregistreaza-te cu link-ul meu si asa ma vei ajuta si pe mine . Multumesc!

  54. hei…buna,.ma numesc sofia…am 20 de ani si sunt din sarmasel gara jud mures! sunt pasionată de multe lucruri…ca de exemplu: imi place sa cant, sa citesc ,sa lucŕez,sa gătesc ,sa ascult muzică 🙂 si multe altele!!

  55. Te urmaresc de vreo 3 ani , esti tare ,pas cu pas articolele tale ma facut sa vad altfel lumea din jur, cea ce ii vad jos pe uni , jos, iar pe alti niste oameni puternici mental , incerc zi de zi sa fac ceva sa urc pe o scara mai sus in aceasta societate si nu numai.Cum as putea sa devin un finantator la o afacere mare, nu prea am curaj , cred ca voi da faliment, riscul sti cum e .Multumesc

  56. Cei care vor sa castige bani pe internet, usor si convenabil, le recomand un site de pe urma caruia eu personal castig bani. Tot ce trebuie sa faceti e sa dati click pe link-ul de mai jos si sa va faceti cont, iar apoi veti primi task-uri super usoare de rezolvat in urma carora veti fi rasplatiti cu bani. Totul e legal, e pe bune si accesibil oricui! Va invit in echipa mea sa facem profit cat mai mare impreuna! http://www.viespar.ro/?reff=e0d917f34838af2da4cddd15eed53438 -> Castig garantat! 🙂

  57. Eu vă propun o afacere mai puțin riscantă.ROATA JIDANULUI
    Incearca si tu noua metoda sigura de facut bani! Incearca si nu vei regreta. Vrei bani si nu stii cum? Citeste urmatorul articol si iti va schimba viata.Poti castiga milioane lei in doar cateva saptamani cu o investitie de numai 30 lei.Citind m-am gandit „chestia asta trebuie sa fie vreo escrocherie”, dar, curios fiind, am continuat sa citesc. Articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 5 lei la fiecare din cele 6 adrese mentionate in articol. Apoi sa iti treci numele si adresa la sfarsitul listei in pozitia a 6-a,eliminând numele celui căruia ii trimiti scrisoarea si sa publici articolul la minim 200 de forum-uri/adrese cu anunturi pe internet sau prin mail la cat mai multe adrese. Pur si simplu dupa ce am analizat chestiunea si dupa ce am discutat cu cativa prieteni m-am hotarat sa incerc. La urma urmei ce aveam de pierdut in afara de 30 lei si 6 timbre? Cum este si normal, la inceput eram sceptic si chiar ingrijorat in privinta aspectului legal.Legal este,eu pot dona oricui din banii mei. Deci am facut infima investitie de 30 lei Ghiciti ce s-a întâmplat? Într-un interval de 7 zile am inceput sa primesc bani in cutia postala. Eram uimit.M-am gandit ca probabil se va opri curand, dar banii au continuat sa vina.In prima saptamana am primit 30 de lei.La sfarsitul celei de-a doua aveam 140 lei.În a treia saptamana stransesem 1650 lei si banii continua sa vina cu repeziciune. in mod cert a meritat sa cheltui cei 30 lei si cele 6 timbre (am cheltuit mult mai mult jucand la loto si la bingo!). Sa va spun cum functioneaza si mai ales de ce functioneaza. Cum? In primul rand va sfatuiesc sa salvati pe hard sau sa printati articolul ca sa il aveti la indemana. Pasul 1: iei 6 coli de hartie ca aceasta apoi impaturesti fiecare coala (cat sa intre in plic). acum iei 6 bancnote de 5 lei si pui cate una in fiecare din cele 6 coli (ca sa nu se vada prin plic si sa nu se fure), apoi pui fiecare coala in cate un plic si inchizi plicurile. Ar trebui sa ai acum 6 plicuri sigilate, cu numele si adresa ta pe ele (la expeditor, pentru a ajunge in continuare pe forumuri!), fiecare dintre ele continand o coala de hartie si o bancnota de.5 lei.Acum trimiti plicurile la urmatoarele adrese:
    1) Bărbucenescu Alexandru Marian, Str Aleea gladiolelor, nr 2, bl c 19, ap 14, sc A, cod 240086, Râmnicu Vâlcea, jud Vâlcea,
    2) Fudulu Louren-Str Cronicar Ion Neculce nr 27 Focșani, Jud Vrancea, cod 5300
    3) Cerneschi Mariana-Ștefania-Str.rahovei,nr.15 cod 820065 Tulcea jud. Tulcea
    4) Velicu Cristian-Gelu-Str.Dealului,nr.13.bl.26, ap.25 cod 520060 Sfântu Gheorghe jud. Covasna.
    5) Tudor Gianina Com.Stănești Sat Curpeni nr.432 cod.2177459 Jud.Gorj
    6) Groza Gheorghe Str.Aluminei nr.53 bl D2 Ap.117 Oradea cod 410349 Jud.Bihor
    Pasul 2: acum tai din lista pe numarul 1 si muti celelalte adrese cu o pozitie mai sus (6 devine 5, 5 devine 4, etc), astfel numarul 6 devine liber : completezi cu numele si adresa ta aceasta pozitie trebuie foarte clar sa intelegi ca daca te vei pune in alta pozitie decit cea de-a 6-a, vei primi cu mult mai putini bani, pentru ca factorul de multiplicare se diminueaza pentru a intari increderea in joc, trebuie sa nu trisezi si sa trimiti plicurile, deoarece altminteri, te excluzi singur din circuit semanind neincrederea. Pasul 3: schimba ce doresti dar, pe cat se poate, incearca sa mentii articolul cat mai aproape de original. acum publica anuntul la cit mai multe forum-uri/newsgroup-uri (sunt o groaza). 200 este atat cat iti trebuie dar cu cat publici in mai multe locuri cu atat mai multi bani vei castiga.Nu e nevoie sa scrii din nou tot acest articol; poti sa selectezi textul cu cursorul mouse-ului si sa il copiezi in memoria calculatorului(‘copy’ din meniul ‘edit’); deschizi un fisier gol cu ‘notepad'(‘file”new’) si inserezi textul ca sa iti adaugi numele in pozitia a 6-a (‘edit’ paste’); salvezi fisierul cu extensia.txt. acum cauti pe internet newsgroup-uri (forum-uri on-line, message board-uri, site-uri de chat, de discutii) romanesti bineinteles, sau la diverse adrese e-mail pe care le cunosti si publici articolul. Va sugerez sa treceti ca subiect un titlu cat mai atractiv pentru ca acesta il vor vedea cei ce viziteaza aceste site-uri gata! felicitari, nu ar trebui sa iti ia mai mult de 30 de secunde pentru fiecare newsgroup.Tine minte : mai multe newsgroup-uri inseamna mai multi bani.Tot ce trebuie este un minim de 200.Calcule vei incepe sa primesti bani in cutia postala in cateva zile.Daca vrei poti sa iti inchiriezi o casuta postala din cauza numarului mare de scrisori pe care le vei primi. de ce? Din cele minim 200 de publicari pe care le-am facut sa spunem ca primesc 5 raspunsuri (un exemplu foarte-foarte mic). Deci am castigat 25 lei cu numele meu pe pozitia a 6- a. Acum fiecare din cele 5 persoane care tocmai mi-au trimis cate o scrisoare, publica la randul lor minimul de 200 de articole cu numele meu pe pozitia a 5-a si primesc si ei cate 30 lei.Eu primesc astfel 5*5*25 lei =125 lei. Continuand exemplul cu acest numar mic (5) de persoane care raspund la articol, castig 625 de lei cu numele meu pe pozitia a 4-a, 3125. lei cu numele meu pe pozitia a 3-a, 15625 lei pe pozitia a 2-a si da! 78125 lei cu numele meu pe pozitia intai. Uimitor! Daca fiecare participant publica articolul de minim 200 de ori si totul cu o investitie initiala de 30 lei si 6 timbre. cand numele tau nu se mai afla in lista poti sa repeti procedura : iei ultima varianta a articolului si trimiti cate 5 lei la adresele care se afla in lista, punandu-ti numele pe pozitia a 6-a acum publici articolul din nou de minim 200 de ori. Va dati seama ca in fiecare zi mii de oameni intra pe internet si citesc aceste articole asa cum citesti tu acum.Asa ca iti poti permite 30 lei sa vezi daca merge cu adevarat.Cred ca da. unii au spus „dar daca lumea se satura si nu mai trimite nimeni nici un ban?” ce sanse sunt sa se intample asta cand zilnic se alatura 20- 50.000 de useri noi la internet dintre care foarte multi citesc astfel de anunturi si sunt dispusi sa incerce? Jucati cinstit si corect si adresa ta va ajunge pe mii de forumuri, astfel vei primi mii de plicuri. in fiecare zi intra sute sau mii de oameni pe forum.Veti avea numai de castigat.Jocul se bazeaza pe o binecunoascuta lege din economie si anume legea multiplicarii pe care cred ca poti sa o intelegi.Crezi ca marile magazine se imbogatesc pentru ca tu ai cumparat o sticla de vin? Nu,ci pentru ca se cumpara ”industrial”. Deci daca joci corect si trimiti plicuri adresa ta va aparea pe mult mai multe site-ri si vrei primi cu mult mai multi bani. Bafta.PS. foarte important: o sa inalnesti oameni care nu sunt de acord cu asta si care nu au curaj sa incerce sa se imbogateasca inteligent. acestia se multumesc doar sa injure (mai mult nu pot). trebuie doar sa-i ignori asa cum fac eu, joaca si o sa vezi cum plicurile incep sa soseasca.Daca ai incredere si perseverezi o sa-mi multumesti cat pentru cei care nu joaca… va raciti gura degeaba, eu primesc zeci de plicuri cu bani si o sa continui sa joc. Bafta! PS:In http://www.google.ro scrie anunturi gratuite online acolo gasesti mii de site-uri in care poti sa postezi si tu la randul tau articolul acesta(cu schimbarile necesare la adresele unde trebuie trimise plicurile), cu cat sunt mai multe postari cu atat castigurile cresc.

  58. CEA MAI NOUA METODA DE FACUT BANI PENTRU ROMANI! BANI RAPID SI SIGUR PE INTERNET. TESTAT! EU AM FACUT 3000 lei IN 3 SAPTAMANI!!! E RANDUL TAU!!!!!! FUNCTIONEAZA!!!! SINGURUL CARE FUNCTIONEAZA CU ADEVARAT!!! nu risti nu cistigi 
    Nu este nici o gluma,crede-ma! Depinde numai de tine daca vrei sa citesti pagina asta sau nu, eu nu pot spune decat ca 10 min. de citit iti pot schimba viata (si portofelul!), depinde numai de tine „POTI FACE BANI USOR SI REPEDE” Crede-ma: am incercat toate metodele posibile (si legale).Aceasta este cea mai USOARA si mai RAPIDA cale. Poti sa faci o gramada de bani, repede si legal. Merge! E testat! Tot ce trebuie sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie si pana la final textul. Eram sceptic, totusi… In urma cu ceva vreme navigam aiurea pe Internet (probabil la fel cum faci si tu acum) cand am descoperit un articol asemanator cu acesta in care se spunea ca pot sa castig milioane in doar cateva saptamani cu o investitie de numai 6 lei . Imediat m-am gandit „chestia asta trebuie sa fie vreo escrocherie”. Dar, curios fiind, am continuat sa citesc. Articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 1leu la fiecare din cele 6 adrese mentionate in articol . Apoi sa iti treci numele si adresa la sfarsitul listei in pozitia a 6-a si sa publici articolul la minim 200 de forum-uri/adrese cu anunturi pe Internet sau prin mail la cat mai multe adrese. Pur si simplu! Dupa ce am analizat chestiunea si dupa ce am discutat cu cativa prieteni m-am hotarat sa incerc. La urma urmei ce aveam de pierdut in afara de 6 lei si 6 timbre? Cum este si normal, la inceput eram sceptic si chiar ingrijorat in privinta aspectului legal. Asa ca m-am interesat la PTTR si mi-au confirmat ca intr-adevar e legal! Deci am facut infima investitie de 6 lei. Surpriza!…Ghiciti ce s-a petrecut !!! .. Intr-un interval de 7 zile am inceput sa primesc bani in cutia postala. Eram uluit! M-am gandit ca probabil se va opri curand, dar banii au continuat sa vina! In prima saptamana am primit 37 de lei. La sfarsitul celei de-a doua aveam 1.090 In a treia saptamana stransesem 2547 de lei! Si banii continua sa vina cu repeziciune. In mod cert a meritat sa cheltui cei 6 lei si cele 6 timbre (Am cheltuit mult mai mult jucand la loto si la bingo!). Sa va spun cum functioneaza si mai ales de ce functioneaza. In primul rand va sfatuiesc sa salvati pe hard sau sa printati articolul ca sa il aveti la indemana. Cum? PASUL 1: Iei 6 coli de hartie si scrii pe fiecare din ele : „M-AM ADAUGAT LA LISTA TA”, astfel incat cel ce primeste plicul sa te adauge la listele pe care urmeaza sa le posteze si asa adresa ta va aparea pe alte sute si sute multiplicate de forumuri, apoi impaturesti fiecare coala (cat sa intre in plic). Acum iei 6 bancnote de 1leu pui CATE UNA in FIECARE din cele 6 coli (ca sa nu se vada prin plic si sa nu se fure), apoi pui FIECARE coala in CATE UN PLIC si inchizi plicurile. Ar trebui sa ai acum 6 plicuri sigilate, cu numele si adresa ta pe ele (la expeditor, pentru a ajunge in continuare pe forumuri!), fiecare dintre ele continand o coala de hartie si o bancnota de 1leu. Acum trimiti plicurile la urmatoarele adrese: 
    1) Barbu Adrian , Str. Uzinei bl. 3 Ap. 6 , cod 550253 , Sibiu 
    2) Olarica Alin, str. N. Filimon,nr.28,bl.18,sc.B,ap.63,sect.6,Bucuresti,cod 060302 
    3) Mustatea   Constantin,str. Bradului nr. 3, bl. 36 ,sc .D ,Pitesti, Cod 110366 
    4) Delcea Valentin, Str. Logofat Tautu, nr. 6, bl C5, et. 3, ap. 10, sector 3, cod 742531, Bucuresti 
    5) Olteanu constantin, str. Bibescu voda nr. 15 bl. A sc. A ap. 2 cod. 110222 
    6)Barbu Loredana ,str.dn1b, nr.450 ,bl.1, sc.a ,etaj1, ap.4 Albesti-paleologu jud.Prahova cod postal 107010
    PASUL 2: Acum tai din lista pe numarul 1 si muti celelalte adrese cu o pozitie mai sus (6 devine 5, 5 devine 4,etc…). Astfel numarul 6 devine liber : completezi cu numele si adresa TA aceasta pozitie.Trebuie foarte clar sa intelegi ca DACA TE VEI PUNE IN ALTA POZITIE DECIT CEA DE-A 6-a, vei primi cu mult mai putini bani, pentru ca factorul de multiplicare se diminueaza. Pentru a intari increderea in joc, trebuie SA NU TRISEZI si SA TRIMITI PLICURILE, deoarece altminteri, te excluzi singur din circuit semanind neincrederea. PASUL 3: Schimba ce doresti dar, pe cat se poate, incearca sa mentii articolul cat mai aproape de original. Acum publica anuntul la cit mai multe forum-uri/newsgroup-uri(sunt o groaza). 200 este atat cat iti trebuie dar cu cat publici in mai multe locuri cu atat mai multi bani vei castiga! Nu e nevoie sa scrii din nou tot acest articol; poti sa selectezi textul cu cursorul mouse-ului si sa il copiezi in memoria calculatorului(‘Copy’ din meniul ‘Edit’); deschizi un fisier gol cu ‘notepad'(‘File’…’New’) si inserezi textul ca sa iti adaugi numele in pozitia a 6-a (‘Edit’… Paste’); salvezi fisierul cu extensia .txt. Acum cauti pe Internet newsgroup-uri (forum-uri on-line, message board-uri, site-uri de chat, de discutii) romanesti bineinteles, sau la diverse adrese e-mail pe care le cunosti si publici articolul. Va sugerez sa treceti ca subiect un titlu cat mai atractiv pentru ca acesta il vor vedea cei ce viziteaza aceste site-uri GATA! Felicitari… Nu ar trebui sa iti ia mai mult de 30 de secunde pentru fiecare newsgroup! TINE MINTE : MAI MULTE NEWSGROUP-URI INSEAMNA MAI MULTI BANI! TOT CE TREBUIE ESTE UN MINIM DE 200! Calcule…Vei incepe sa primesti bani in cutia postala in cateva zile! Daca vrei poti sa iti inchiriezi o casuta postala din cauza numarului mare de scrisori pe care le vei primi. De ce? Din cele MINIM 200 de publicari pe care le-am facut sa spunem ca primesc 5 raspunsuri (un exemplu FOARTE-FOARTE mic). Deci am castigat 5 lei cu numele meu pe pozitia a 6- a. Acum fiecare din cele 5 persoane care tocmai mi-au trimis cate o scrisoare, publica la randul lor MINIMUL de 200 de articole cu numele meu pe pozitia a 5-a si primesc si ei cate 50.000 de lei.Eu primesc astfel 5*5*1 leu= 25de lei. Continuand exemplul cu acest numar mic (5) de persoane care raspund la articol, castig 125 lei cu numele meu pe pozitia a 4-a, 625 lei cu numele meu pe pozitia a 3-a, 3 125 lei pe pozitia a 2-a si … DA! 15 625 LEI cu numele meu pe pozitia intai. UIMITOR! Daca fiecare participant publica articolul de MINIM 200 de ori! Si totul cu o investitie initiala de 6 lei si 6 timbre. Cand numele tau nu se mai afla in lista poti sa repeti procedura : iei ultima varianta a articolului si trimiti cate 1 leu la adresele care se afla in lista, punandu-ti numele pe pozitia a 6-a Acum publici articolul din nou de MINIM 200 de ori. Va dati seama ca in fiecare zi mii de oameni intra pe Internet si citesc aceste articole ASA CUM CITESTI TU ACUM !! Asa ca iti poti permite 6 lei sa vezi daca merge cu adevarat? Cred ca da… Unii au spus „dar daca lumea se satura si nu mai trimite nimeni nici un ban?” Ce sanse sunt sa se intample asta cand ZILNIC se alatura 20- 50.000 de useri noi la Internet dintre care foarte multi citesc astfel de anunturi si sunt dispusi sa incerce ? 
    JUCATI CINSTIT SI CORECT SI ADRESA TE VA AJUNGE PE MII DE FORUMURI, ASTEFEL VEI PRIMI MII DE PLICURI. IN FIECARE ZI INTRA SUTE SAU MII DE OAMENI FE FORUM! VETI AVEA NUMAI DE CASTIGAT!!! JOCUL SE BAZEAZA PE O BINECUNOASCUTA LEGE DIN ECONOMIE SI ANUME LEGEA MULTIPLICARII PE CARE CRED CA POTI SA O INTELEGI. CRED CA MARILE MAGAZINE SE IMBOGATESC PT CA TU AI CUMPARAT O STICLA DE VIN. NU… SE CUMPARA INDUSTRIAL .. DECI DACA JOCI CORECT SI TRIMITI PLICURI ADRESA TA VA PAREA PE MULT MAI MULTE SITE-RI SI VREI PRIMI CU MUUULT MAI MULTI BAI! BAFTA! !!!!!!!! p.s. FOARTE IMPORTANT: O SA INTALNESTI OAMENI CARE NU SUNT DE ACORD CU ASTA SI CARE NU AU CURAJ SA INCERCE SA SE IMBOGATEASCA INTELIGENT. ACESTIA SE MULTUMESC DOAR SA INJURE (MAI MULT NU POT). TREBUIE DOAR SA-I IGNORI ASA CUM FAC EU, JOACA SI O SA VEZI CUM PLICURILE INCEP SA SOSEASCA. DACA AI INCREDERE SI PERSEVEREZI O SA-MI MULTUMESTI CAT PENTRU CEI CARE NU JOACA… VA RACITI GURA DEGEABA, EU PRIMESC ZECI DE PLICURI CU BANI SI O SA CONTINUI SA JOC… baftă!

    1. Lasati bai prostiile cu 6 lei vrajeala de 2 lei jucati la pariuri sportive gasitiva o strategie (castiguri putine dar tot timpu pe +) luati un site cu licienta si bafta

  59. Cel mai bun articol despre bani care l-am citit.
    Informatiile sunt la fel de adevarate si in ziua de azi.
    Imi place faptul ca tu iti castigi banii din blog si de ceva timp si eu fac la fel deoarece consider asta un model de afacere destul de interesant.

  60. Buna. Dar cum să procedăm in cazul in care pasiunea ta nu îți poate aduce venit. Adică nisa îndrăgită de tine nu are perspective. Că de exemplu ești un criminalist bun care cunoaște toate colturile întunecoase ale lumii legate de crimă și criminal, dar mai ai familie cu care nu vrei sa riști!

  61. BANI USOR SI RAPID OBTINUTI.MINIM 2400 RON PE LUNA
    CEA MAI NOUA METODA DE BANI PENTRU ROMANI.
    BANI RAPID SI SIGUR PE INTERNET . TESTAT ! EU AM OBTINUT
    2.140 LEI IN 3 SAPTAMANI ! E RANDUL TAU !!!!!!
    FUNCTIONEAZA ! ! SINGURUL CARE FUNCTIONEAZA CU
    ADEVARAT! Nu este nici o gluma,crede-ma! Depinde numai de tine daca vrei sa citesti acesta pagina sau nu, eu nu pot sa spun ca10 minute de citit iti va schimba viata si portofelul, depinde numai de tine! Poti  FACE BANI USOR SI REPEDE. Crede-ma am incercat toate metodele posibile si aceasta este calea! Poti sa faci o gramada de bani repede si tu. E testat!
    Ce trebuie sa faci prima data este sa citesti cu atentie pina la sfarsit textul.
    In urma cu ceva vreme navigam pe internet, cand am descoperit un articol asemanator in care se spunea ca se castiga milioane in doar cateva saptamani! La inceput eram sceptic, cu o investitie de numai 6 lei, imediat m-am gandit ca este o escrocherie dar citind cu atentie articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 1 leu in plic la toate persoanele care erau pe lista. Apoi sa elimini prima persoana de pe lista si tu sa te pozitionezi pe ultimul loc, adica pe locul 6, si lista ramane tot cu 6 persoane. Tot ce ai de facut este sa popularizezi dupa aceea articolul la minim 200 de site-uri, forumuri si nu in ultimul rand la toti prietenii, conostinte, etc.
    Dupa ce am studiat chestiunea am hotarat sa incerc, in fond ce aveam de pierdut in afara de 6 lei si 6 timbre. Ghiciti ce s-a petrecut? Intr-un interval de 7 zile am inceput sa primesc bani in cutia postala. Eram uluit! M-am gandit CA SE VA OPRI,DAR NU! Banii au continuat sa vina! In prima saptamana am primit 40 de lei, la sfarsitul celei de a doua saptamana aveam 2000 lei, iar in a treia saptamana stransesem 2140 lei!Banii continuau sa vina si sa tot vina. In mod cert s-a meritat investitia de 6 lei si 6 timbre.
    Sa va spun cum functioneaza:
    Iei 6 coli de hartie in care invelesti cate o bancnota de 1 leu, dupa care le pui in 6 plicuri simple. Pe plicuri treci corect numele si adresele persoanelor pe care la gasesti in lista de mai jos:
    1) Miut Sergiu Ionut-str.Elena Farago,bl 172F,et 3,ap 16,sc 1,Craiova, 200279
    2) Goga Denisa Mihaela -Str Pacii, nr 10, Filiasi, jud Dolj, 200692
    3) Vlad Claudiu Adrian -Str Musetelului,bl.1,ap 10,et 2 Calarasi,Jud Calarasi, 910120
    4) Anghel Georgiana-str.bulevardul Unirii, nr.48, bl. 48, sc. 3, ap. 7m Focsani, 620015
    5) Kofity Dora, str. Dabolt, nr. 33, loc. Halmeu, Jud. Satu Mare, 447145
    6)Radu Marian Alexandru, strada Moise Dobosan Nr116, Timisoara, jud Timis, 300600
    BUUNN! Dupa ce termini de pus in plicuri si expediezi plicurile se elimina prima persoana de pe lista si te vei pune cu adresa ta exacta pe pozitia nr.6, astfel cel de pe pozitia 2 va deveni pozitia 1, 3 va ajunge pe 2, 4 pe trei si asa mai departe. SA NU TRISEZI SA TE PUI PE ALTA POZITIE CA VEI AVEA NUMAI DE PIERDUT!
    Este bine sa fim seriosi cu totii si sa trimitem plicurile ca toata lumea sa aiba de castigat. Bun! Mai departe salvezi acest text intr-un nou document in word deschis pe calculatorul tau si in acest fel modifici doar pozitia 1 pe care o scoti si te treci pe tine pe pozitia 6, salvezi si incepi sa publici articolul trimitandu-l in primul rind la toti prietenii, apoi pe site-uri de mica publicitate, pe forumuri, la adresele de mail pe care la gasesti.
    TINE MINTE : MAI MULTE NEWSGROUP-URI INSEAMNA MAI MULTI BANI! TOT CE TREBUIE ESTE UN MINIM DE 200!
    Calcule (e simpla matematica si nu minciuna)
    Vei incepe sa primesti bani in cutia postala in cateva zile! Daca vrei poti sa iti inchiriezi o casuta postala din cauza numarului mare de scrisori pe care le vei primi. De ce? Din cele MINIM 200 de publicari pe care le-am facut sa spunem ca primesc 5 raspunsuri (un exemplu FOARTE-FOARTE mic). Deci am castigat 5 lei cu numele meu pe pozitia a 6- a. Acum fiecare din cele 5 persoane care tocmai mi-au trimis cate o scrisoare, publica la randul lor MINIMUL de 200 de articole cu numele meu pe pozitia a 5-a si primesc samdp

  62. Incearca si tu noua metoda sigura de facut bani! Incearca si nu vei regreta! Vrei bani si nu stii cum? Citeste urmatorul articol si iti va schimba viata!
    In care se spunea ca pot sa castig milioane in doar cateva saptamani cu o investitie de numai 6 lei. imediat m-am gandit „chestia asta trebuie sa fie vreo
    escrocherie”, dar, curios fiind, am continuat sa citesc. Articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 1.00 leu la fiecare din cele 6 adrese mentionate in
    articol. Apoi sa iti treci numele si adresa la sfarsitul listei in pozitia a 6-a si sa publici articolul la minim 200 de forum-uri/adrese cu anunturi pe internet
    sau prin mail la cat mai multe adrese. Pur si simplu! dupa ce am analizat chestiunea si dupa ce am discutat cu cativa prieteni m-am hotarat sa incerc.
    la urma urmei ce aveam de pierdut in afara de 6.00 lei si 6 timbre? cum este si normal, la inceput eram sceptic si chiar ingrijorat in privinta aspectului
    legal. Asa ca m-am interesat la pttr si mi-au confirmat ca intr-adevar e legal! Deci am facut infima investitie de 6.00 lei. surpriza! ghiciti ce s-a petrecut!
    intr-un interval de 7 zile am inceput sa primesc bani in cutia postala. Eram uluita! M-am gandit ca probabil se va opri curand, dar banii au continuat sa
    vina! In prima saptamana am primit 37.00 de lei.la sfarsitul celei de-a doua aveam 109.00 lei. in a treia saptamana stransesem 2547.00 lei! si banii
    continua sa vina cu repeziciune. in mod cert a meritat sa cheltui cei 6.00 lei si cele 6 timbre (am cheltuit mult mai mult jucand la loto si la bingo!). Sa va
    spun cum functioneaza si mai ales de ce functioneaza. Cum? In primul rand va sfatuiesc sa salvati pe hard sau sa printati articolul ca sa il aveti la
    indemana. Pasul 1: iei 6 coli de hartie si scrii pe fiecare din ele : „m-am adaugat la lista ta”, astfel incat cel ce primeste plicul sa te adauge la listele pe
    care urmeaza sa le posteze si asa adresa ta va aparea pe alte sute si sute multiplicate de forumuri, apoi impaturesti fiecare coala (cat sa intre in plic).
    acum iei 6 bancnote de 1.00 leu si pui cate una in fiecare din cele 6 coli (ca sa nu se vada prin plic si sa nu se fure), apoi pui fiecare coala in cate un plic
    si inchizi plicurile. Ar trebui sa ai acum 6 plicuri sigilate, cu numele si adresa ta pe ele (la expeditor, pentru a ajunge in continuare pe forumuri!),
    fiecare dintre ele continand o coala de hartie si o bancnota de 1.00 leu. Acum trimiti plicurile la urmatoarele adrese:
    1) Barbucenescu Alexandru Marian, str aleea gladiolelor, nr 2, bl c 19, ap 14, sc a, cod 240086, ramnicu valcea, jud valcea,
    2) Fudulu louren-str cronicar ion neculce nr 27 loc focsani, jud vrancea, cod 5300
    3) Cerneschi Mariana-Stefania-str.rahovei,nr.15 cod 820065 Tulcea jud. Tulcea
    4) Velicu Cristian-Gelu-str.Dealului,nr.13.bl.26, ap.25 cod 520060 Sfantu Gheorghe jud. Covasna.
    5) Abuhalima Samer Andrei- , strada victoriei , nr 62 cod postal 225100 Baia De Arama , jud Mehedinti
    6) Dragomir Fanita, str Arborilor nr 48, cod postal 100196, Ploiesti, Prahova
    Pasul 2: acum tai din lista pe numarul 1 si muti celelalte adrese cu o pozitie mai sus (6 devine 5, 5 devine 4, etc), astfel numarul 6devine liber : completezi cu numele
    si adresa ta aceasta pozitie trebuie foarte clar sa intelegi ca daca te vei pune in alta pozitie decit cea de-a 6-a, vei primi cu mult mai putini bani, pentru
    ca factorul de multiplicare se diminueaza pentru a intari increderea in joc, trebuie sa nu trisezi si sa trimiti plicurile, deoarece altminteri, te excluzi
    singur din circuit semanind neincrederea. Pasul 3: schimba ce doresti dar, pe cat se poate, incearca sa mentii articolul cat mai aproape de original.
    acum publica anuntul la cit mai multe forum-uri/newsgroup-uri (sunt o groaza). 200 este atat cat iti trebuie dar cu cat publici in mai multe locuri cu
    atat mai multi bani vei castiga! nu e nevoie sa scrii din nou tot acest articol; poti sa selectezi textul cu cursorul mouse-ului si sa il copiezi in memoria
    calculatorului(‘copy’ din meniul ‘edit’); deschizi un fisier gol cu ‘notepad'(‘file”new’) si inserezi textul ca sa iti adaugi numele in pozitia a 6-a (‘edit’ paste’);
    salvezi fisierul cu extensia.txt. acum cauti pe internet newsgroup-uri (forum-uri on-line, message board-uri, site-uri de chat, de discutii) romanesti
    bineinteles, sau la diverse adrese e-mail pe care le cunosti si publici articolul. Va sugerez sa treceti ca subiect un titlu cat mai atractiv pentru ca acesta
    il vor vedea cei ce viziteaza aceste site-uri gata! felicitari, nu ar trebui sa iti ia mai mult de 30 de secunde pentru fiecare newsgroup! tine minte : mai
    multe newsgroup-uri inseamna mai multi bani! tot ce trebuie este un minim de 200! calcule vei incepe sa primesti bani in cutia postala in cateva zile!
    daca vrei poti sa iti inchiriezi o casuta postala din cauza numarului mare de scrisori pe care le vei primi. de ce? Din cele minim 200 de publicari pe care
    le-am facut sa spunem ca primesc 5 raspunsuri (un exemplu foarte-foarte mic). Deci am castigat 5.00 lei cu numele meu pe pozitia a 6- a. Acum fiecare
    din cele 5 persoane care tocmai mi-au trimis cate o scrisoare, publica la randul lor minimul de 200 de articole cu numele meu pe pozitia a 5-a si primesc
    si ei cate 5 lei.Eu primesc astfel 5*5*5 lei = 25.00 de lei. Continuand exemplul cu acest numar mic (5) de persoane care raspund la articol,
    castig 125.00 de lei(vechi) cu numele meu pe pozitia a 4-a, 625.00 de lei cu numele meu pe pozitia a 3-a, 3125.00 de lei pe pozitia a 2-a si da! 15625.00 de
    lei cu numele meu pe pozitia intai. Uimitor! daca fiecare participant publica articolul de minim 200 de ori! si totul cu o investitie initiala de 6.00 lei si
    6 timbre. cand numele tau nu se mai afla in lista poti sa repeti procedura : iei ultima varianta a articolului si trimiti cate 1 leu la adresele care se afla in
    lista, punandu-ti numele pe pozitia a 6-a acum publici articolul din nou de minim 200 de ori. Va dati seama ca in fiecare zi mii de oameni intra pe
    internet si citesc aceste articole asa cum citesti tu acum! asa ca iti poti permite 6.00 lei sa vezi daca merge cu adevarat? cred ca da. unii au spus „dar
    daca lumea se satura si nu mai trimite nimeni nici un ban?” ce sanse sunt sa se intample asta cand zilnic se alatura 20- 50.000 de useri noi la internet
    dintre care foarte multi citesc astfel de anunturi si sunt dispusi sa incerce? jucati cinstit si corect si adresa ta va ajunge pe mii de forumuri, astfel vei
    primi mii de plicuri. in fiecare zi intra sute sau mii de oameni pe forum! veti avea numai de castigat! jocul se bazeaza pe o binecunoascuta lege din
    economie si anume legea multiplicarii pe care cred ca poti sa o intelegi. cred ca marile magazine se imbogatesc pentru ca tu ai cumparat o sticla de vin,
    nu se cumpara industrial. deci daca joci corect si trimiti plicuri adresa ta va parea pe mult mai multe site-ri si vrei primi cu mult mai multi bani! bafta!
    p.s. foarte important: o sa inalnesti oameni care nu sunt de acord cu asta si care nu au curaj sa incerce sa se imbogateasca inteligent. acestia se
    multumesc doar sa injure (mai mult nu pot). trebuie doar sa-i ignori asa cum fac eu, joaca si o sa vezi cum plicurile incep sa soseasca. daca ai incredere
    si perseverezi o sa-mi multumesti cat pentru cei care nu joaca… va raciti gura degeaba, eu primesc zeci de plicuri cu bani si o sa continui sa joc. bafta!
    PS:In scrie anunturi gratuite online acolo gasesti mii de site-uri in care poti sa postezi si u la randul tau articolul acesta(cu schimbarile necesare la
    adresele unde trebuie trimise plicurile), cu cat sunt mai multe postari cu atat castigurile cresc.

  63. Oferta speciala lucru la domiciliu: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: [email protected]

  64. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be actually something which I think I would never understand. It seems too complex and extremely broad for me. I am looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

  65. Din păcate, pe siteul oficial nu am reușit sa găsesc nici un fel de informații cu privire la contraindicatiile pe care FitoBalt le-ar avea și eventuale posibile efecte adverse. Din acest motiv, va recomand sa studiati singuri lista de ingrediente și sa va asigurați ca nu sunteți alergici la nici unul dintre ele.
    Pana la acest moment nu am avut ocazia sa citesc prospectul FitoBalt astfel încât sa pot vedea dacă acolo, în mod oficial, sunt semnalate contraindicatii. Pe langa prezentarea de amatori, cred ca FitoBalt mai are o problema. Producatorii presupun din start ca suferi din cauza parazitilor si ca trebuie sa bei ceaiul. Dar poate ca nu asta este problema ta. Inainte de a comanda (si doar cei care au incercat ne pot spune daca Fito Balt este bun de ceva), mergi la medic si fa investigatii. Exista posibilitatea ca starea ta de sanatate sa nu fie atat de buna din cu totul alte motive. De aceea, nu te grabi si nu iti pune toate sperantele intr-un ceai prost prezentat si cam scump.
    De asemenea, dacă sunt printre noi persoane care au încercat ceaiul FitoBalt, vă rog scrieți-ne câteva pareri în sectiunea comentarii. A funcționat? Merita folosit tinand cont de prețul sau?
    PS: Tot celor care l-au comandat ma adresez. Dacă aveți timp și doriți sa dați o mana de ajutor celor care vor sa cumpere de acum înainte FitoBalt, faceți vă rog o poza prospectului și trimiteți-mi-o pe email sa o pot atasa în acest articol. http://recinziireale.com/ceaiul-antiparazitar-fitobalt-romania-compozitia-si-parerile-pacientilor-care-l-au-administrat.html

  66. Hey there just wanted to give you a brief heads up and let you know a few of the images aren’t loading correctly. I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different internet browsers and both show the same outcome.

  67. Domnul Pera, va admir foarte mult. Si datorita articolelor dumneavoastră am prins foarte mult curaj, dar totuși mai am câteva frici interioare. As vreau sa vorbesc cu dumneavoastră anumite chestii daca se poate? Va multumesc frumos si va doresc mult curaj si răbdare in continuare.

Lasă un răspuns

PERA NOVACOVICI

Sunt psiholog și scriitor, dar expertiza mea cea mai importantă este că am învățat și experimentat tot ce mi s-a părut mai dificil.

Niciun obstacol nu a fost prea mare ca să-l încerc, și nu ar trebui să fie nici pentru tine.

SUNTEM DUSI PE UN DRUM GRESIT O VIATA INTREAGA

Dezvolta-ti personalitatea pentru a reusi in felul tau.

CATEGORII

Mulțumesc că te-ai abonat!

Verifică inboxul, te așteaptă primele materiale acolo.