AUDIOBOOK
Cum să-ți construiești o relație indestructibilă în doar 6 luni
Ghidul care te învață, pas cu pas, ce să faci pentru a-ți fortifica relația
Această carte audio te ghidează prin cea mai simplă strategie de comunicare și relaționare romantică
Echilibrează
Vindecă
Fortifică
Dacă ești ocupat sau obosit, apasă PLAY pentru a asculta conținutul acestei pagini, și mai multe detalii despre Cartea Audio.
play audio
Spune-le și prietenilor tăi despre această carte
”M-am săturat! Nu mai pot! Nu mai suport!”

Cum ajungem să nu mai suportăm persoana pe care o iubim? Și dacă nu o mai suportăm înseamnă că totul s-a terminat și iubirea a dispărut, sau există o problemă ce poate fi rezolvată?

De ce ne surprinde despărțirea? De ce nu am știut că este după colț? De ce nu am știut când a început? Doar am fost acolo. Tot timpul. Și nu, despărțirea nu este acel moment în care aveți o discuție incomodă despre faptul că între voi lucrurile sunt de căcat, ci e tot procesul de distanțare care a început cu 6 luni în urmă dar nu ați văzut niciunul.

Cat de sănătoasă este relația ta? Simți ca magnetul dintre voi e încă cea mai puternică forță din univers, simți că puzzle-ul se completează frumos, sau simți că piesele se bat cap în cap și nu își găsesc locul?

Cât de sigur ești că felul în care vezi și înțelegi relația ta este cel adevărat?
De fiecare dată când ne ducem mașina la mecanic, aflăm că pe lângă schimbul de ulei pentru care ne-am dus, mai are și o grămadă de alte probleme. Gândește-te că relația ta este mașina. Ce ar spune un mecanic auto despre ea? Cum poți să fii mecanicul relației tale?

Fiecare relație este specială și diferită...
Dar problemele sunt cam aceleași

Oricine vine la tine și-ți promite o soluție universal valabilă pentru toate cuplurile, își bate joc de tine. Să nu-l crezi.

Dar oricine vine la tine și-ți spune că nu ai cum să înveți de la alții cum să fii un iubit sau o iubită mai bună, și care sunt fundamentele unei iubiri durabile… și acesta te minte.

Adevărul l-am învățat atât pe pielea mea, cât și din multele ore în care am stat de vorbă cu cupluri de-a lungul anilor.

Dacă ai crescut între oameni, atunci și tu ai fost expus întreaga viață la propagandă pură care te dresează. Din societate ai învățat ce înseamnă iubirea, ce e o relație și care sunt valorile unei relații de calitate.

DAR SURPRIZĂ! Divorțurile și despărțirile sunt în creștere. Relațiile sunt tot mai scurte și mai superficiale.

Fix societatea asta bolnavă te învață pe tine ce așteptări să ai de la persoana de lângă tine.

Și așa ajungem toți bolnavi, triști și singuri.

Traumele trecutului nu te lasă în pace nici după 10 ani de relație. Chiar și acum, după 7 ani cu Oxana, AM NEVOIE să mi se spună că sunt iubit și apreciat. Cu toții avem nevoie de asta.

Și eu, și clienții mei, chiar și tu.

Și dacă toți avem nevoie de aceleași lucruri, și toți suferim, de ce nu o facem? De ce nu suntem mai buni? De ce nu iubim mai sincer și mai intim? De ce nu comunicăm?

De ce lăsăm orice mizerie de ceartă să ne dezbine și uităm cu cât efort am construit o viață alături de persoana de lângă noi?

Pentru că suntem proști și traumatizați, dar în special dresați să tratăm iubirea ca pe o negociere, când ea de fapt este un parteneriat. Parteneriat între doi oameni care vor să treacă prin viață împreună, să se bazeze 100% unul pe celălalt și să înflorească împreună.

Nu există o formulă! Dar există niște valori, niște lucruri care nu au voie să lipsească într-o relație. Iubirea are nevoie de încredere cum are nevoie focul de oxigen.

Dacă simți că mai există iubire în relația ta, atunci aceasta poate fi salvată, vindecată și fortificată.

De ce audio book?

În momentul în care scriu aceste rânduri, deja au trecut peste 6 luni de când lucrez la următoarea mea carte despre relații.

Dar mi-am dat seama că problema nu poate aștepta. Este nevoie de un ghid simplu, ușor de ascultat și de pus în practică.

Poți asculta această carte în mașină, la sală, când gătești sau înainte să dormi.
Poți asculta această carte când ai bateriile goale, când te dor ochii sau când aștepți la coadă la un ghișeu.
Poți asculta această carte exact când ai 10 minute libere și telefonul la îndemână.
Poți asculta această carte chiar acum.

De aceea am ales formatul Audio - ca să-l primești pe loc, și să-l poți avea ai cu tine peste tot!

IMPORTANT! Acest proiect mi-a dat o energie extraordinară. Am vrut să îți vorbesc direct eu, împreună cu Oxana. Atât de bine a mers treaba că am înregistrat material de 2 ori mai mult decât am plănuit. Cred că o să-ți placă mult

Apasă pe butonul de mai jos și poți asculta ”Cum să-ți construiești o relație indestructibilă” peste doar câteva minute
Vreau Cartea Audio
( 67 LEI )
Spune-le și prietenilor tăi despre această carte
Relațiile sunt lucrul dracului

Relațiile sunt lucrul dracului pentru că la fel cum zice expresia ”drumul spre iad e pavat cu intenții bune”, nimeni nu intră într-o relație cu gândul că va distruge emoțional pe cineva. Sau invers.

Dar cele mai grave traume nu vin de la străini sau ”dușmani”, pentru că de aceia știm să ne ferim. Traumele care te nenorocesc vin de la oamenii pe care-i iubești cel mai mult, de la aceia în fața cărora devii complet vulnerabil. Trădarea se pedepsește cel mai grav deoarece nu te poate trăda un inamic. Prietenul te trădează, cel în care ai investit toată încrederea.

Relațiile au potențialul de a fi cel mai frumos lucru pe care-l putem trăi în viața asta, dar și de a fi cel mai distructiv lucru. Mă refer aici la toate relațiile, inclusiv cu prietenii și familia.

Dar în special cele romantice. De ce? Pentru că acelea ni le alegem noi…

Dacă părinții ni s-au dat, cu bune cu rele, iubirea ne-o alegem singuri. Și aceste alegeri ne afectează pe noi, pe copiii noștri și pe toți oamenii cu care interacționăm.

Mor când aud sintagma ”nu a avut noroc în dragoste”. Nu e vorba de noroc, nu e loz în plic, nu e o tombolă.

Nimeni nu s-a dus la biserică neștiind ce soț sau soție vor întâlni acolo.

NE ALEGEM IUBIȚII ȘI IUBITELE, ȘI DE ACOLO PLEACĂ NECAZUL!

Știu cum e să te calce în picioare persoana pe care o iubești

Dar îți zic cu mâna pe inimă că ea nu voia asta. Era și ea furioasă pe mine, dezamăgită și nu mă mai suporta.

Dar nici eu și nici ea nu știam să comunicăm. Nu știam de ce suntem supărați sau ce așteptări avem. Așa că în loc să construim o viață frumoasă împreună, ne demontam reciproc. Eram nefericiți și ne răzbunam pe singura persoană care ne făcea să ne simțim mai bine.

Am fost un mare fraier (cum suntem toți la început), și după ce am cunoscut-o pe Oxana (soția mea) era să o pierd și pe ea.

De ce era să o pierd?

Pentru că mă simțeam nesigur, și căutam conflicte. Simțeam că nu sunt destul de bun pentru ea, și în loc să mă port mai frumos, căutam să o fac și pe ea să mă dezamăgească pe mine.

De abia așteptam să greșească ceva, că aveam reproșurile pregătite ca artileria în al doilea război mondial. Dacă greșea, o atacam din toate direcțiile

”Tu zici de mine că sunt ipocrit, dar tu nu te vezi pe tine?”

Dar o iubeam pe Oxana. De ce voiam să o rănesc? Pentru că mă simțeam dependent de dragostea ei, și deja anticipam momentul în care mă părăsește pentru altcineva.

Și uite că nu s-a întâmplat…

Și sunt convins că ea este încă alături de mine deoarece am avut amândoi tăria și înțelepciunea de a recunoaște că o relație înseamnă muncă și ambiție.

Dacă e să rămâi cu ceva după ce citești această pagină, ar fi următorul lucru: Nicio relație nu e perfectă de la început. Peste tot vei întâlni obstacole și probleme, iar fericirea ta depinde de cum le abordezi. Cu iubire în suflet, sau cu artileria pregătită să pedepsești orice greșeală. Tu vezi dragostea ca pe o misiune de pace sau una de război?

Acest curs îți propune să creșteți amândoi, împreună cu relația voastră

În momentul în care scriu aceste rânduri, deja au trecut peste 6 luni de când lucrez la următoarea mea carte despre relații.

Dar mi-am dat seama că problema nu poate aștepta. Este nevoie de un ghid simplu, ușor de ascultat și de pus în practică.

să înțelegeți structura relației voastre, pentru că e greu să te orientezi fără o hartă
să găsiți fața adevărată a problemelor, pentru că cearta dintre voi nu a fost despre capacul de la wc, a fost despre faptul ca cineva nu se simte respectat;
să învațați să comunicați în limba celuilalt; de multe ori întâmpinăm barierele propriei percepții despre un lucru și asta ne oprește să înțelegem perspectiva celuilalt
să rezolvați împreună problemele reale din relația voastră, pentru că într-o relație orice ciocnire are două victime
să identificați nevoile celuilalt și ale voastre; nevoile rămase fără răspuns nasc frustrări și crează distanță
să răspundeți nevoilor voastre și ale relației voastre; nevoilor relației voastre trebuie să îi acordați aceeași atenție ca și nevoilor voastre
să întăriți conexiunea dintre voi; când îți găsești echilibrul și încetezi să te mai zbați, o sa ieși la mal
Cuprins carte audio

1. Introducere - de ce O relație și de ce indestructibilă

Principiile unei relații se aplică în orice relație de-a lungul vieții.
Nu apropierea fizică creează o relație ci conexiunea reală, umană și profundă pe toate nivelurile ființei. Apropierea fizică este un binemeritat bonus al conexiunii reale și hrănitoare.
Prea mulți oameni se despart și suferă nu din lipsă de iubire și conexiune ci din lipsă de educație relațională - aceasta este miza cărții - mai puțină suferință și mai puține conexiuni închise între oameni.

2. Asumarea 100% a ceea ce gândești, simti, atitudine și rezultate

Ești creatorul realității tale, cu fiecare inspirație și respirație. Niciun gând nu este necontrolabil ci este inconștient. Conștientizarea aduce control asupra gândurilor și ele devin o alegere.
Gândurile generează emoții care devin combustibil pentru atitudinea și comportamentele noastre, care apoi devin fapte și rezultate.
Ne putem crea orice realitate, creând gândurile și convingerile care să susțină sănătos ciclul - gând - emoție - atitudine - comportament - rezultat vizibil.
Nimeni nu te poate face să te simți inferior, să suferi sau să te simți neiubit FĂRĂ permisiunea ta și mai important, fără ca tu în adâncul tău să simți același lucru.

3. Traumele tale

În copilărie exista 10-12 potențiale traume și 95% din oameni suferă de cel puțin una.
Asta duce la stres postraumatic în viața adultă, vulnerabilitate, dependențe și boală, încredere în sine, respect de sine și iubire de sine mai puține.
Tot pachetul ăsta este dus în relații unde celalalt probabil vine cu un pachet și bagaj personal asemănătoare, pentru că rezonăm cu cei ca noi (cine se aseamănă se adună).
O relație este ca și o cabană în vârf de munte - ai acolo doar ce ai adus cu tine.

4. Imaginea de sine

Părerea pe care o ai despre tine este determinată legat de ce crezi ca meriți, ce parteneri vei atrage și câtă suferință și teroare sau câtă iubire și plăcere vei avea în relația ta.
Marea majoritate avem o părere mai proastă despre noi decât ar trebui, deci ne creăm realități care să reflecte asta
Care e marele buton ce trebuie apăsat pentru o redobândire a adevăratei noastre naturi?

5. Atracția, pasiunea și erotismul

faptul că în majoritatea cuplurilor scade pasiunea nu e normal, la fel cum e normal că majoritatea oamenilor sunt supraponderali sau obezi. Nu e normal! E anormal și e nesănătos
Atracția, pasiunea și erotismul rămân la cote înalte permanent între oamenii care trăiesc viața complet și deschis, cu curaj, conectați unul la celălalt, trăind starea de prezență.
Atracția, pasiunea și erotismul se diluează până la dispariție pentru că oamenii nu se mai trăiesc pe ei și partenerii, ci ajung să se gândească unul pe altul.
Siguranța, previzibilitatea, prietenia, stabilitatea sunt ingrediente indispensabile relațiilor sănătoase, însă doar ele ucid atracția. E nevoie de jumătatea cealaltă de ingrediente pentru o relație completă în care există și pasiune și siguranță.

6. Evoluția

Mai presus ca satisfacerea oricărei nevoi, relațiile sunt pentru evoluție, educație
În Grecia antică cel mai mare semn de iubire era dorința de a-l vedea pe celălalt bine, pe drumul evoluției și devenirii sale.
Partenerii sunt o șansă unică pentru că doar ei ne văd cu cele mai întunecate aspecte ale ființei noastre și alături de ei putem să curățăm cele mai greu accesibile locuri din noi.

7. Prietenia

A-ți privi partenerii ca și foarte buni prieteni - pe lângă iubiți extraordinari - e cheia relațiilor indestructibile.
Fără a mutila relațiile de pasiune și erotism, prietenia e ingredientul cheie care poate duce relațiile foarte departe; poate pentru întreaga viață.
A fi un bun prieten, prima premisă pentru orice relație umană sănătoasă și hrănitoare.

8. Iubirea de sine e cheia

Nu pot să iubesc pe altul mai mult decât știu să mă iubesc pe mine. Așadar, cum mă tratez eu pe mine?
Cere-ți ție prima oară ce ceri de la parteneri (respect, încredere, comunicare, iubire, grijă).
Cine ești tu cu adevărat în această lume și care-ți e locul?
Ce pierzi dacă nu cumperi

Acest curs este o unealtă care poate să vă ajute să vă întăriți relația. Dar ca orice unealtă, are atâta voință și putere cât are cel care o mânuie.

Până unde mergi pentru relația ta înainte să spui că ai epuizat orice opțiune de a o salva? Cât cântăresc promisiunile de la început atunci când lucrurile încep să se destrame? Cum poți să te asiguri că relația ta devine mai puternică în fiecare zi?

Cursul audiobook relația indestructibilă te ajută să îți evaluezi relația și îți dă ocazia să rupi lanțul de certuri care pare că nu mai încetează, să repari ce s-a stricat și să legi ce s-a rupt în relația voastră.

Nu refuza șansa la o relație indestructibilă.

Ce am învățat despre iubire de la un Blender stricat

Povestea asta mi se pare foarte amuzantă: când am început să fiu interesat de slăbit și de ce mănânc, am căzut pradă tentației și mi-am cumpărat un BLENDER. Știi tu, un mixer în care să-mi fac sucuri de fructe care să înlocuiască COLA și shawarmele pe care le devoram zilnic.

Ei bine, într-o zi nu l-am închis bine în partea de jos, unde sunt lamele, și când am ridicat cupa mi-a curs tot sucul direct pe aparat.

PANICĂ! L-am scos repede din priză, l-am șters, l-am uscat. Dar degeaba. Blenderul nu mai pornea. Efectiv nu mai făcea nimic.

M-am gândit să îl trimit la garanție, dar eu l-am stricat. Nu îmi dădea nimeni garanția pe el. Și a rămas pe dulap, pentru că nu aveam suficienți bani să arunc o investiție de câteva sute de lei pe fereastră, chiar dacă nu mai aveam ce face cu blenderul.

După o lună vine un prieten în vizită, vede blenderul și mă întreabă dacă l-am trimis la Depanero. Am zis că nu are rost, și că dacă vrea să-l ducă el, îl poate păstra.

Zis și făcut. După o săptămână mi-l aduce acasă și-mi zice: hai bă că merge acum.

Fericit din cale-afară mă pun să-l testez. SURPRIZĂ, tot nu merge. Dar Ionuț mi-a zis că merge… și atunci m-a lovit adevărul până în suflet: eu îl tot testam fără să-i montez cupa. Aparent blenderul meu nici măcar nu își aprinde ledurile fără să-i montezi cupa.

BLENDERUL NU A FOST STRICAT NICIODATĂ! Doar nervii mei și impulsivitatea m-au făcut să-mi bag picioarele la prima problemă.

Și acum urmează partea faină a poveștii. I-am zis Andreei ce am pățit cu blenderul și aceasta mi-a spus la final.

”Fix cum ai făcut cu blenderul ai făcut cu toate relațiile tale. La prima problemă te-ai enervat, ai zis că nu merge, ți-ai luat gândul, ai căutat altceva… și blenderul nici măcar nu era stricat. Doar nu știai tu cum să-l folosești.”

Eu nu am fost niciodată prost, dar fraier am fost de multe ori. Și cel mai mare dușman al meu am fost tot timpul eu, cu nesiguranțele mele. Eu intram în relații și eu le distrugeam.

Vreau doar să te asigur că poți trece peste asta, cu un pic de muncă poți să-ți transformi relația în una bună și împlinitoare.

Toți merităm dragoste, dar nu prea știm să o cerem.

Sârbu Jivulov
Customer Support
Dacă ai nevoie de ajutor...
Dacă ai întrebari sau dorești informații suplimentare, te rog să îl suni pe colegul meu Sârbu Jivulov și te va ajuta cu mare placere Telefon: 0753825031
Orar: Luni - Joi 10:00 - 19:30