Vindecă-ți rănile trecutului și eliberează-te pentru a-ți atinge visurile!

“Pera, JOS PĂLĂRIA pentru carte. Este bestială! Ai spus tot ceea ce nimeni nu spune. Felicitări din inimă!”

Nina Elena Paraschivescu

Cele două volume ale Cărții ALFA au ca scop să îți vindece rănile trecutului și să te ajute să câștigi bătălia cu demonii interiori. Apoi, eliberat de pierderile de energie și vechile tipare, vindecat și cu inima ușoară, să poți investi în metodele potrivite pentru tine, care îți vor aduce rezultate dorite în bani, iubire, sănătate și tot ceea ce îți dorești în lumea exterioară.

Cartea ALFA este o carte completă în care ai parte în primul volum de un roman psihologic interactiv, în care vei vedea în cel mai intim și profund mod cum anume se petrece în realitate dezvoltarea personală: chinurile interioare, bătăliile, disperarea, depresia, suferința și nu doar rezultatele, succesul și victoriile. Vei vedea nu doar latura frumoasă și luminoasă, ci și pe cea întunecată. Vei înțelege că demonii interiori pe care fiecare dintre noi îi are joacă un rol activ și permanent în fiecare clipă a existenței noastre, iar bătălia cu ei este inevitabilă mai devreme sau mai târziu.

Întrebarea este dacă vei fi pregătit sau nu pentru această bătălie!?

Al doilea volum reprezintă o carte de dezvoltare personală cu pași de acțiune concreți. Aici vei găsi filozofia alfa, 28 de abilități necesare pentru a alimenta metodele care te vor duce la rezultatele dorite, și apoi 3 experimente pe care îmi doresc să le faci în viața ta. Sunt experiemente care deja au fost testate, cu efecte spectaculoase, pe sute de oameni. Unul este legat de bani, altul de iubire și ultimul de sănătate.

Ce vei învăța din cele două volume ale Cărții ALFA?

Volumul 1 - BĂTĂLIA CU DEMONII INTERIORI

 • cum se nasc demonii interiori, traumele din copilărie și tinerețe. De asemenea, vorbesc despre cum ne este afectată sănătatea fizică, psihică și emoțională de aceste traume care ne vor sabota în viața de zi cu zi până când le conștientizăm și vindecăm.
 • vei înțelege cum traumele lasă găuri în sistemul nostru energetic, fizic și psihic, prin care se scurge orice energie cu care ne vom alimenta. Astfel ne vom irosi energia zi de zi, până când învățăm să astupăm acele găuri cât mai bine.
 • vei descoperi adevărata natură a dezvoltării personale, care nu este doar o listă de to do, o carte citită sau un seminar. Implică multă durere, suferință, luptă, dezamăgire și chiar mai multă perseverență.
 • vei citi un roman psihologic interactiv, conceput astfel încât să citești toate cele 350 de pagini “dintr-o suflare”.
 • vei descoperi strategii și metode de viață care te vor ajuta atunci când toate merg împotriva ta, când nu e nimeni în jur care să te sprijine, când te simți prizonier fără scăpare al unei stări sufletești foarte asemănătoare cu iadul.
 • vei cunoaște principii universale, vechi de când e lumea, redescoperite pe calea cea grea, prin experiențe directe. Acestea au fost experiențe legate de iubire, vocație, bani, Dumnezeu, voința speciei, relații de cuplu, de prietenie și de afaceri, trădări, victorii, intrigi și bătălii.
 • vei recunoaște iadul și raiul ca fiind stări de spirit, stări emoționale pe care le trăim zi de zi, și vei înțelege cum întreaga noastră putere se află în noi. Mai mult ca orice altă putere, avem puterea de a alege totul, inclusiv starea pe care vrem să o simțim la un moment dat.

Volumul 2 - PRINTRE GREUTĂȚI SPRE STELE

 • vei afla principiile fundamentale ale filozofiei alfa, care a apărut din nevoia unui sistem de dezvoltare personală eficient, care să producă rezultatele vizibile într-un timp scurt. Era nevoie de un sistem care să ofere încrederea că se poate și să confirme faptul că puterea noastră personală este dintotdeauna în noi, însă probabil stă neexploatată.
 • vei descoperi cele 28 de abilități care, pe măsură ce le dezvolți, vor alimenta toate comportamentele tale care vor duce la rezultatele pe care le ai în diverse domenii ale vieții.
 • vei învăța cu lux de amănunte despre 3 experimente pe care le fac de ani de zile și care m-au ajutat pe mine personal să obțin rezultate în 3 domenii importante ale vieții: banii, iubirea și sănătatea. Aceste experimente au fost îmbunătățite și rafinate, iar apoi oferite la mii de oameni din comunitatea personalitate alfa care au avut rezultate la rândul lor.
 • vei înțelege ce sunt banii cu adevărat, și de ce alergatul după ei nu aduce mai mulți bani. Vei învăța punctele critice care stau în spatele prosperității financiare și vei descoperi cum să atingi prosperitatea folosindu-te de avantajele pe care deja le ai: personalitatea ta, temperamentul tău, talentele, visurile și dorințele tale.
 • vei învăța cum să aplici metoda Fitransformer pentru a slăbi, a pune masă musculară sau pentru a te tonifia. Vei afla psihologia slăbitului precum și atitudinea, care fac diferența între oamenii care reușesc și cei care nu. Vei primi metode concrete și specifice, cu măsurători, pe care le poți personaliza special pentru corpul tău, de la alimentație la antrenament.
 • vei avea șansa să aplici principiile de seducție, relații și iubire care aduc rezultate garantat într-un domeniu considerat abstract de multă lume: cel al iubirii. Iubirea nu este nici rod al întâmplării și nici un accident, ci este o capacitate a ființei umane, care, la fel ca și talentele și potențialul, pot să fie adormite sau trezite la viață și folosite. Faptul că suntem capabili de iubire nu garantează fericirea în acest domeniu, iar prin această parte a cărții te voi învăța exact ce merge, când, cum și în ce context.

Ce pierzi dacă nu citești cartea?

cel mai probabil vei avea frustrarea că nu înțelegi ce te oprește să ai rezultatele dorite în domenii cheie din viața ta.

nu vei conștientiza importanța rănilor din trecutul tău și impactul lor asupra viitorului tău.

vei rămâne o victimă a circumstanțelor exterioare, fără puterea de a schimba ceva pentru că nu ți-ai asumat complet responsabilitatea.

CINE ESTE PERA NOVACOVICI?

CEL MAI CITIT PSIHOLOG ȘI AUTOR ROMÂN DE DEZVOLTARE PERSONALĂ DIN ROMÂNIA

Sunt psiholog, trainer, coach, psihoterapeut, scriitor, și orice alt rol a fost și va fi nevoie pentru a-mi duce viziunea la îndeplinire. Titlurile și chiar meseria sunt irelevante. Am organizat conferințe, bootcampuri, traininguri, am scris 6 cărți și am făcut coaching unu la unu cu multe cupluri.

Ce contează pentru mine e mesajul și energia, forța și pasiunea pe care le punem în spatele visurilor noastre. Toate acestea, luate împreună cu disciplina și perseverența de a crea un plan, de a face pașii de acțiune pentru a materializa și a duce la bun sfârșit ceea ce a apărut doar ca o idee sau un vis.

Ce ai mai putea să îți cumperi cu 149 de lei?

Gândește-te ce ai mai putea să cumperi de banii ăștia:

10 cafele Venti la Starbucks

3 filme la cinematograf cu partenerul sau partenera

jumătate de sticlă de alcool într-un club

Sunt atât de sigur pe calitatea informației pe care o ofer în această carte, după 10 ani de activitate, încât îți ofer o super garanție: dacă nu ești mulțumit de carte și consideri că nu este ce ți-am promis, îmi dai un simplu e-mail și îți returnez 100% banii, fără întrebări.
În plus, cartea în format audio îți rămâne ție..

Ce zic alți oameni care au citit fragmente din Cartea ALFA?

"Citesc foarte multe cărți de dezvoltare personală și fiecare dintre ele îmi schimbă viața în bine într-un mod gradual. Dar această carte îți schimbă viață instant! E o trezire a sinelui atât la realitatea interioară, cât și la cea exterioară. M-am găsit scriind despre proprii demoni interiori și am început să-mi văd viața dintr-o perspectivă complet nouă - una mai evoluată. Dacă ar exista premiul Pulitzer sau Nobel pentru o combinație armonioasă între deschidere față de cititor, autenticitate, un mod captivantant de prezentare, umor situațional, profunzime și emoții intense, cartea aceasta l-ar fi câștigat fără probleme.

Dacă te-ai îndoit vreodată că viața ta se poate schimba pornind din interior, cartea aceasta este pentru tine ceea ce coasta străpunsă a fost pentru Toma necredinciosul."

Leo Burcă, autor al cărții "Jurnalul Tânărului De Succes"  www.leoburca.com

Sârbu Jivulov
Customer Support
Dacă ai nevoie de ajutor...
Dacă ai întrebari sau dorești informații suplimentare, te rog să îl suni pe colegul mea Sârbu Jivulov și te va ajuta cu mare placere Telefon: 0753825031
Orar: Luni - Joi 10:00 - 17:30

Termeni și condiții